Merhaba. Selcuk aydemir yapıtlarını soluksuz ve gulecegimden emin olarak takip ederdim ettimde ama bu film icin saskinligimi uzerimden atabilmis degilim aylarca beklesim hele songun tam bir mutluluk vardi uzun zamandan beri guzel espirilerle eglenceli bir sinema vakti gecirecektim ancak film aceleyemi geldi yoksa baskasimi yazdi bilemiyorum selcuk aydemir ruhu yoktu filmde. Ayrica ahmet kural filmde biyik alti guluslerini gormek istemiyorum profesyonelligini koru lutfen.
Ahmet Kural ile Murat Cemcir'i çok sevmeme rağmen büyük bir hayal kırıklığı oldu. 3 kişi gittiğimiz filmde ben sıkıntıdan tırnaklarımı yedim, diğer 2 kişide uyudu. O kadar sıkıcı bir filmdi ki bitsin de gidelim diye dua ettim. Sırf film yapmak için yapılmış bir film. paranıza yazık :(
misairlerimle birlikte filmi izlemeye gittik. 5 adet bilet paramı geri nasıl alabilirim yardımcı olabilirmisiniz. göz göre göre kardeş payı dizisini sinema diye yutturdular. tüh sizin kalıbınıza.
İlk film Çalgı Çengi yi her moralim bozuk olduğunda izledim en az 300 defa. E şimdi neden üzdünüz beni be kardeşim, 18 lira verdim birkez yüzüm gülmedi içerde :(
Selçuk Aydemir, birilerine ayıp olmasın tüm ekip filmde oynasın diye Çalgı Çengi'nin ruhunu kaçırmış. İlk filmdeki tat 2.filmde maalesef yok. Ayhan Taş ve Burak Satılbol'un oyunculukları çok iyi olsa da bu filmin orijinal ruhunu bozmuşlar. Ekip kendi kapasitelerinin altına düşseler de film genel ortalamanın üzerinde.
Filme kötü yorumlar yüzünden neredeyse gitmeyecektim ama sonra bazı arkadaşların sayesinde bir şans vermek istedim. Beklentilerimi karşıladı az küfürlü ve güldüren bir film. Tabii ki 5 yıldız değil ama 1 hiç değil
Boşuna paranızı harcamayın çok gereksiz bi film yapmışlar. Toplamda 3-5 yerde gülersiniz o kadar sonra 1 saat 50 dk nolcak diye bakarsınız. Rezillik para tuzağı.
Serilerini zevkle izlediğimiz bir ekip tekrar film yapar ve biz bu filmi de aynı hazla izliyeceğimizi düşünürüz. Ama ne yazik ki hayal kirikligi. Madem bu kadar emek vericeksiniz biraz daha bekleyin biraz daha guzel bir senaryo ile karsimiza cikin. Film yapmak icin yapmayin. Kimseyi etkilemk istemem ama biz salon olark 3 5 defa disinda hic gülmedik. Umarim bidahaki filminiz daha basarili vr keyifli olur.
Öncelikle emeği geçen herkese -emeklerinden dolayı- teşekkür ediyorum...
Ama açıkçası ben beğenmedim...Tamam arada sırada güldürüyor ona bir şey demiyorum ama bana göre bir filmin düşündürmesi de gerekiyor...Diyeceksiniz ki ne düşündürmesi komedi filmi bu! -Evet komedi filmi yalnız komedi türlerinde bile geçmişe baktığımızda en sonunda düşündürücü ''Ulan biz güldük ama bunları iletiyorlar bak'' dediğimiz yapıtlar olmuştur...
Oyuncuların Emeği çok güzel.bu ikilide süper.ancak siz senaryo yaZsanız daha iyi yazardınız çok saçmaydı yarıdan çıktım.yazık olmuş bu oyuncularla müthiş işler çıkardı filmin yarısından çıktım çok kötüydü kesinlikle tavsiye etmiyorum.