İnsanın hafızasının bu kısmını silip tekrar tekrar aynı tatla izlemeyi düşlediği yegane film. Sinemada arkadaş gülmektem kendi dizi yerine benim dizlere vuruyodu.
8.1 az gelmiş sanki böyle bi komediye :D Kız soyunduğunda bütün herkezin "Lanet Olsun" demesine yarıldım :D Herkezin izlemesi gereken bir film. Ama ailenin yanında değil tabi ki. 1, 2 ve 3. bölümleri güzeldi, 4, 5 ve 5'da aynı tadı vermedi :(
bende filme önyargılı gitmiştim ama çıkışta hiç de öyle değildi yani süper bi komedi ayrıca çok doğal :))ehuehe hele şu babası deli etti beni çocuğun zuhaha:))
boyle filmlerin artması lazım devir tabuları kırma devri genclere bole filmleri izleterek hem eglenceli hem de yararlı olablilirsiniz.Cunku bende gencim :D
gençlik filmi denince akla gelen ilk filmlerden birisi. Bence en güzeli:)İzlemeyen varsa kesinlikle tavsiye ederim.Hatta seri halinde seyredilince daha bi keyif veriyor.