Kaçak Gelin
3,8

hafize-2005
hafize-2005

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
çok güzeldi valla.. konu olarak ilgimi çekmişti ve tabiki oyuncuları :) ama bekleneni veren bir film bence :) izleyin derim bende...
fragilegirl
fragilegirl

25 Şubat 2005 tarihinde eklendi
ya ben julia roberts ı tanımam etmem ama onu çok tatlı buluyorum..richard gere le zaten çok yakışıyorlar..pretty woman da müthiş olmuşlardı..bunda daha da güzel olmuşlar...öldüm yaa
klace
klace

8 Aralık 2001 tarihinde eklendi
julıa roberts ve richard gere den harika bir romantik komedi.bu filmin orjinal vcd sini 4 kere izledim.keşke zamanında sinemadada izleseydim dedim.senaryo mükemmel.hala izlemediyseniz kesinlikle kaçırmayın.
zeynepzynp
zeynepzynp

12 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
severim bu filmi:)
nevinur-13
nevinur-13

15 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Güzel ve eğlenceli bir film. Richard Gere ve Julia Roberts müthiş bir ikili oluşturmuş.
ruzgar-0007
ruzgar-0007

31 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
hoş vakit geçirmek isteyenler için son derece uygun romantik bir aşk filmi, elbette daha iyisi olabilirdi ama oyuncular daha iyisini aratmayacak kadar güzel iş çıkarmış.
ehlikeyif
ehlikeyif

28 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Filmin puanına şaşırdım açıkcası. Bu film bence türünün başyapıtı olabilecek kadar güzel. 10/10
blueviolet
blueviolet

22 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
güzel bir film,senaryosu ilginç,biraz sıradışı ama başarılı bir film.Oyuncular da çok iyi,julia ile richard çok yakışıyorlar .