Berkant Cankoşar
1 değerlendirme
19 Haziran 2021 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en kötü Danzel filmi. Oğluna kötü davranan ve eziyet eden bir baba. Beyzbolcu olmasını istemiyor. Hani neden kötü davrandığına dair bir sahne de yok. Kötü adamların genelde seyirci anlasın diye belirli bir amacını anlatırlar ya bu filmde o yok. Neymiş kendi döneminde onu ezmişler diyeymiş(!) hiç iyi davrandığı bir sahne de yok oğluna. Yazmak istediğim çok şey var ama o kadar sinir oldum ki kelimeleri toparlayamıyorum kusura bakmayın. Çok ağır ilerleyen bir film. Zaten filmin yarısından sonra senaryo iyice saçmalıyor. Başka kadından doğan bir kızı oluyor yarısından sonra konu buna evriliyor. Ha bir şeyler olur ha olacak derken film bitiyor. Oğluna en sonunda daha da kötü davranıp neredeyse öldürecek hale getirip çocuğu evden kovuyor ama sonunda kahramanmış gibi anlatıyorlar Danzelin oynadığı karakteri. Vakit kaybı resmen. İzlemenizi önermem.