Amir Han
23 Eylül 2013 tarihinde eklendi
Site filmin tanıtımında "Bakırcı Mehmet" karakterini yanlış yapmış. Bu karakteri Altan Gördüm oynuyor. Gelelim filme; Amatör oyuncular elinden geleni yapmışlar ama ortada kalitesiz bir prodüksiyon olunca nafile çaba oluyor. Altan Gördüm yan rolde oynamış. Senaryo çalıntı diye bir söylenti var bunun bir an önce açıklığa kavuşması gerekiyor. Yoksa izleyiciler verdiği paraları haram ederse cin çarpmışa döner yapımcılar. Mekan olarak İzmit seçilmesi ilginç. Fay hattı üzerinde olan bir bölge ve küçük kıyametin burada kopacağı söylentileri film adına pozitif argümanlar. Birde filmin başında Tophane rıhtımı mekan olarak seçilmiş hoş.... Hasan Karacadağ bu tür filmlerde tekel konumundayken bu tarz taklit yapımlarla tekeli kırılmaz. Sağlam bir senaryo ve kaliteli oyuncularla birde işin içine maddi destek girdimi işte o zaman Türkler korku filmi yapabiliyormuş dedirtebiliriz. Yoksa bu tarz cılız amatör işler bizi beyazperdeden soğutur.