Batman v Superman: Adaletin Şafağı eleştirileri - Sayfa 3
Batman v Superman: Adaletin Şafağı
3,8
Görkem T.
2 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Filmin ilk yarısını çok sevdim çok iyi dram vardı ve ilk yarıdaki konu çok iyidi 2. yarıda sonlardaki fantastiği sevmedim . Çoğu insan 2. yarıdaki sahneleri sevmiştir. çünkü aksiyon çok sevdikleri için. Film görsel efekt olarak muazamdı beklediğime değdi. NOT : FİM ABD DE İLK 3. GÜN İÇİNDE 170.000 MİLYON HASILAT YAPMIŞTIR BİLGİNİZE... PUANIM: 4/5
2013 yazının bol gişeli hiti Man of Steel'in devamı olacak yapımda bu sefer Superman ve Batman beraber yer alan bir film batman ve süpermen kavga ediyor sonra süpriz lex luttor canavar kavga ediyorlar wonder woman dahil ediyor iyi bir film balbala
Harika bir film cikarmislar Batman v Supermen bu iki ismin yan yana gelmesi zaten bizleri heycanlandiriyordu . fragmanlarini izledim suprizlerin bitmis oldugunu dusundum ama bu adamlar nasil bir super kahraman filmi yapicaklarini gayet iyi biliyorlar . bu film diger butun super kahraman filmlerini golgesinde birakti
bu filmi mutlaka vizyonda izleyin , fragmandan çok daha iyi. her ne kadar bayıcı dramatik giriş ve (bana göre gereksizdi o zaman clark cent'e te flash beck yapacaksın) c.nolan dan kalan yüksek beklentim olmasaydı daha iyi olurdu. ama çok çok çok iyi film.
Gotham Şehri gezi rehberinde buluşalım! Yazımı okursanız çok sevinirim! Şehirde ne yenir, ne içilir, nereler görülmeli. Yazının sonunda Metropolis'e de ışınlanabilirsiniz!
muhteşem bir film sinema tarihinin en kaliteli dövüş sahnelerine sahip filmi son derece kaliteli ve içinde çizgi romanlardan bazı sahneler barındırıyor . çok kaliteli sakın marvel tarafını tutan eleştirmenlerin sözüne inanmayın. muhteşem kaliteli ve ciddi
Star wars gibi hayal kırıklığına uğradığım bir film oldu.Benzer Konuları bildiğimiz ve Aklımızda güzel bir yer yarattığımız karakterlere boğmak:
inanın filmin 2. Yarısında karnıma ağrılar girdi... Bir daha bu tarz filmlere gitmemek için kendime söz verdim. Vaktinizi ve paranızı harcamayın. Onun yerine konusu olan içinde size Sürprizler yaratan nasıl vakit geçirdiğinizi anlamadığınız filmlere gidin.Ya da kitap okuyun.
Film , Uşak' ın meşhur tarhana çorbasını hiç aratmadı. Yeni bir şeyler yapalım derken konu iyice dağıldı. Bruce Wayne nin rüyaları gereksizdi. Oyuncu kalitesi baya düşük. Filmin giriş bölümü konu bakımından rezaletti. Son 40 dk için sinemaya gidilmez. Bu puanlar neye göre veriliyor anlayamadım. Bence 5 üzerinden 2 puan olması gerekir. Burada 1,5 puan fazla vermişler. IMDB de 7,5 etmez bu film. Nasıl olur anlayamadım.
Bu film kesinlikle batman serisinin en kötü filmi. Süperman serisinin ise en kötü filmlerinden biridir. Saçmalıklarla dolu, gülerek izledim. O kadar para harcamışlar, yazık olmuş.
Bu filmler iyi hoş güzel sıkılmadan izliyoruz ama hep bir amerika reklamı, yok nükleer silah, yok askeri güç, her filmde çok güçlüyüz reklamını çok iyi yapıyorlar. Sırf bu amaç için çekilmiş filmler. İzlenir mi? İzlenmez mi? - İzlenir.
Öncelikle şunu belirteyim. Hangi film olursa olsun tek eleştirisi olan kişilerin dediklerini fazla takmayın. Genelde ya yarım yıldız ya da 5 yıldız verip filmi ya övüyorlar ya da kötülüyorlar. Filme gelecek olursak gayet başarılı oyunculukları ve efektleri var. Gerçekten beğenmeyenler hangi kıstaslara göre olmamış diyebiliyor merak ediyorum. Daha önce Batman veya Superman filmi izlememiştim ama film garibime gitmedi ve ikinci kez izlenmeye değer. Kendi müziğiyle ortaya çıkan Wonder woman ise favorim oldu. İzleyin izlettirin.Saygılar.
Çok büyük bir çizgi roman okuyucusu olarak söylüyorum ki tam anlamıyla "rezalet". Bir kere senaryo, çöp. Neyin ne olduğu belli değil.Sadece Injustice'e yapılan göndermeleri ve oyunculukları beğendim. Bunların dışında bir şeyi yoktu zaten filmin.