Mert A.
1 değerlendirme
29 Mart 2016 tarihinde eklendi
İzlemeyin izlettirmeyin harcadığınız 3 saate yazık 250 milyon dolar bütçeyle bu kadar ucuz sadece 3 5 bilgisayar efektinden ibaret film çekmek büyük başarı tebrikler cidden hayal kırıklığına uğradım
Süperman'in de öldüğünü gördüm. Süperman kıyafetini oynadılar tama dedik. Şimdi de öldürdüler. Superman dönüyor filminden daha kötü diyebilirim. Görsel efekler güzel. Fakat senaryo malesef.... son Batman serisini de mahvettiler. Bunu da mahvettiler.
Hayatımda hayal kırıklığına uğradığım en büyük süper kahraman filmi oldu.ismine bakıp aldanmayın 3 saatlik filmin 3 dk sı batman vs superman geri kalanı hep sıkıcı muhabbet.Oyuncu seçimi ve tarzı çok kötü bruce Wayne in uşağı Alfred daha çok komiser gordona benziyor.Lex Luthorun normaldeki ciddi sert karakterle alakası kalmamış bildiğiniz joker tarzı bir karakter yapmışlar Benim gibi çizgi roman ve çizgi filmlerinin hastası olanlara söyleyebileceğim tek şey malesef büyük bir hayal kırıklığı sizleri bekliyor.
Sırf fikrimi yazmak için üye oldum. "Film" demek bile iltifat. Batman ya da Süpermen serilerini ve (kendi çapında) felsefesini anlamadan yapılmış. Bu izletilen şeyin ne Süpermen ile ne de Batman'le ilgisi var. İlk hafta gişesinin iyi olmasının tek sebebi ise reklam. Sinemada izleyenlere bir kaç ay sonra "gelin bir daha izleyin,ücret almayacağız" deseler,inanıyorum ki giden sayısı hatırı sayılır düzeyde azalır. Ne desem , bu çekilen ve izlettirilen şeyin kötülüğünü ifade etmekte çok yeterli olmayacak.