Ex Machina
3,8

Durmuş Ali S.
Durmuş Ali S.

17 Ocak 2016 tarihinde eklendi
2015'in en iyi bilim kurgu filmlerinden biri..Filmi izlerken yapay zekanın gelecekte insanlığın yararına mı yoksa zararına mı olabileceği konusuna çok güzel bir bakış getiriyor...
Orhan
Orhan

25 Mayıs 2015 tarihinde eklendi
Filmdeki, bilim adamının pazarda patates satan birine benzemesini çözemedim? Adammı bulamadınız? İngilizlerde iyi film yapıyor ama çok minik ama çok önemli ayrıntıları bir türlü tutturamıyorlar.

Film hakikaten iyi, bilimkurgu meraklılarına kesinlikle tavsiye ediyorum 10 üzerinden 7,8 verdim.

Yapay zeka filmlerinin en yeni jenerasyonu.
YasinOzyilmaz
YasinOzyilmaz

14 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Yapay zeka ve robotların hangi boyutlara gelebileceğini anlatan güzel bir bilim kurgu ve gerilim filmi. Bilim kurgu filmlerini çok sevsem de doğaüstü kurguları pek sevmem. Bu filmde saçma sapan kurgular görmedim. Film tek bir mekan içinde geçse de sürükleyici. Bu tür filmlerde insan sürekli şüpheci oluyor. Haliyle acaba şu kim bu kim hepsini aklımdan geçiriyorum. Yine de filmde çok şaşırdığım sahneler oldu. Bence bilim kurgu ve robot merakı olanların mutlaka izlemesi gerekir.
balegoethe
balegoethe

16 Eylül 2015 tarihinde eklendi
Filmin konu çok farklı olmuş . Güzel bir kurgu , güzel oynanan oyunculuklar ve akıllarda bırakan soru işareti gelecekte böyle bir şey mümkün mü . Filmde geçen bazı diyaloglar dikkat çekiciydi . İzlerken sıkılmayacağınız bir film olmuş . Vakit ayırmanızı dilerim . İyi seyirler
bigmentula
bigmentula

2 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Oyunculuklar ve kurgu güzel. Durağan ve akıcı bir işlenişi var. Ancak günümüz filmlerinde pek alışık olunmayan felsefi mesaj içerikli olması daha değerli kılıyor filmi. Çekinmeden izlenmeye değer.
Kendihalinde
Kendihalinde

19 Eylül 2022 tarihinde eklendi
Yavaş ilerleyen, ancak filmin ortasından sonuna kadar merakı gayet diri tutmayı başaran bir film olmuş.
Kiyam C
Kiyam C

2 Ocak 2019 tarihinde eklendi
bu filmi bilim kurgu filmler kategorisinden ayırıp özel olarak ''yapay zeka'' alanında yapılmış filmler olarak değerlendirirsek imsallerinden çok ayrı bir yere koymak gerekiyor. Genel olarak yapay zeka filmleri, yapay zekanın üstün güçlere sahip olduğu, askeri dövüş savaş kabiliyetli ile aksiyon filmlerine konu olurken bu filmde yapay zekanın insana özgü akıl barik olması ve insan psikolojisini alt etmesi etkileyiciydi. Özellikle filmin kahramanı Caleb ile olan diyalogları mükemmeldi. En az bir kere izlenmesi kesinlikle önerilir.
gerceksony ..
gerceksony ..

9 Nisan 2015 tarihinde eklendi
yarın 10 nisan ama filmin vizyona gireceğine dair hiç bir emare bulamadım.