Filim inanılmaz dercede süperdi çok iyi bir hikaye vardi.filimde hem aşk romantizm hemde aksiyon doluydu.jennifer lawrence ve chriss pratt çok iyi bir oyuncu kadrosu vardı .süper bi ikililerde iyi iş cikatmislar mutlaka izlemeniz lazim filme 100 kere gidip aynisini tekrar izlerim o derece yani
.........................................…...…..........................................................................................................................................................................................................................................................Çok güzel bir film...............................................................................................................................
bu filmin devamı çıkacakmı feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Filmi izledim çok beğendim yalnız robotla gönderdiği kağıta cevap yazılırken sağ tarafa yazılıyor okunurken solda görünüyor yazı ufak bir film içinde bulmacami yoksa yönetmen hatasını gösteriyor teşekkürler
Bence film güzel olmuş tabiki bi tık daha iyi olabilirdi ama yinede izlemenizi tavsiye ederim ben izlerken hiç sıkılmadım eğer filmin 2 inci serisinde yaparlarsa fena olmaz inşallah yaparlar devamını yapma dileğiyle başarılar 9.5/10
Bence final jenifer ın kapsüle girip uyuması ve patt ın da o gittikten sonra bir çözüm yolu bulup oda uyusa sonra vardıklarında uyanıp birbirleriyle karşılaşıp homestaded de yasamaları 2 film çıkarsalardı