Altıncı His

BABA S.
BABA S.

18 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Bruce Willis 90'larda çektiği filmlerden sonra hiç böyle olmadı.Özletti kendini.Ee tabi Shyamalan farkı var epeyce.Gerilimse gerilim,dramaysa drama var bu filmde.İzleyip beğenmeyecek %1 dir sanırım.Yıllar geçse bile aynı zevkle izleniyor işin en büyük sihri finalinde olsa da.İyi seyirler.
svcnblgmz-
svcnblgmz-

17 Eylül 2009 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi gerilim filmlerinden
archdey
archdey

3 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Yaa arkadaşlar filmin sonu olağanüstünün ötesinde de saçmaydı şu filme güzel denmesine hakikaten şaşıyorum aşırı zırva bir kalemden çıkma bir film bence.
akturkan
akturkan

20 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Sinemada Korku-Gerilim türüne büyük bir soluk getiren yeri doldurulamaz büyük bir yapım.Her daim yeni nesil filmlere konu olacak yönetmeninden oyuculara kadar farklı bir çalışma olduğu,Senaryosu ile Oscarı zorlayan dev bir film
ayna-fb27
ayna-fb27

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çok oldu filmi izleyeli gecikmiş bir yorum olacak sıkıcı gidiyor film ve sonuda biraz çarpıcı bitiyor .. fena sayılmaz
yavuz-ozsan
yavuz-ozsan

2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film muhteşem ama tabi başkası filmin sonunu size söyleyince süpriz sondan pek etkilenmiyosunuz:)ama yine de ço küsel bi filmdi.şiddetle tavsiye edilir ta bi hala izlemeyen varsa
nurguldemirbay
nurguldemirbay

9 Ekim 2009 tarihinde eklendi
bazı filmler için tek kelime yeterlidir : mükemmel
senem-sengul
senem-sengul

27 Mart 2010 tarihinde eklendi
gerilim türünün en muhteşem örneği di mi hatta herkes sonunu gördükten sonra bir de o gözle izlemek istiyormuş
tarhansimsek
tarhansimsek

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bruce işte ne diyebilirim ki. Film gerçekten çok harika. Bu türde yapılmış tüm zamanların en harika filmi. Sonunu bile bile izlediğim halde yine aynı zevk. Yaw adamlar bu kurguyu nasıl yakalıyor anlamıyorum. bizde niye böyle şeyler yok. 10/10 Arşivciler zaten sizde vardır biliyorum da yeni arşiv yapmak isteyenler mutlaka edinin bu yapıtı.
oscar1895
oscar1895

25 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Altıncı His bu güne dek izlediğim en başarılı korku filmidir.Benim sinemadan beklediklerimi, bana veren bir filmdir.Kuşkusuz ki favori yönetmenlerimden biri olan Shyalaman’ın da en başarılı filmidir.Akıl almaz bir senaryoya sahip olan filmin şok edici finali dillere destandır.Film korku öğelerinin yanısıra insan psikolojisini de derinlemesine ele alıyor.Anne ve babanın boşanmasından doğan çocuk psikolojisinin çöküşünü o kadar inandırıcı bir şekilde ele alıyor ki hayran kalmamak elde değil.Bruce Wıllıs ve Haley Joel Osment’in karşılıklı döktürdüğü sahneler oldukça çarpıcı.James Newton Howard’ın gerilim dolu ve bir o kadar hüzün kokan müziği filme ayrı bir renk katmıştır.Filmi her izleyişimde yaklaşık 1-2 hafta etkisinden kurtulamıyorum.Bol hayaletli, kanlı- vampirli- zombili filmler bizi güldürürken bu film insanı yerinden sıçratıyor.Filmlerinin her karesini bu kadar dikkatle izlettirdiği için Shyalaman’a şükranlarımı sunuyor, filme 10/10 veriyor; Shyalaman’ın yeni filmlerini merakla beklediğimi belirtmek istiyorum...
Sdk-JK
Sdk-JK

30 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bu filmin sadece sonu ilginç sadece geri kalan kısmı çok yavaş ve yavan.O kadar insanın filme yaptığı övgülere rağmen ben hiç beğenmedim. 9 puanı hakeden bir film değil bence...
stillwater-2
stillwater-2

17 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Mantık hatalarıyla dolu bir psikolojik gerilim filmi.Her ne kadar bu hatalar izleyize sırıtsa da filmin büyüleyiciği ve kalitesi bunları unutturuyor.Başarılı bir film...
dü-ünce-polisi
dü-ünce-polisi

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bu filme yıllar sonra bir yorum yazma isteği uyandı nedense bende belkide tekrar izlediğimden dolayıdır arşivimin en üstünde bulunan bu filmin benim için anlamı vardır bana sinemayı sevdiren sinemanın o gizemli büyüleyici atmosferinden etkilenmemi sağlayan ve beni tam bir sinemakolik yapan filmdir izlenmesi gereken bir başyapıt
Ilknur K
Ilknur K

19 Mart 2005 tarihinde eklendi
filmin başlarında açıkçası bir heyecan bulamadım ama ortalarına doğru film ilginçleşiyor. Ayrıca sonunu izlediğimde tüylerim diken diken olmuştu.gerilim filmine yakışır.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bundan üç yıl önce bir TV kanalında yayınlanacağı gün,hem de aynı grubun gazetesinde sürpriz sonunun ayan beyan yazılmasıyla filmden aldığım tat yarı yarıya azalmıştı.Yine de puan olarak en az sekizi hakediyor.