Altıncı His

teo-17
teo-17

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Altıncın hissim,altıncı his filminin çok güzel olduğunu söyledi.İzledim altıncı hissi,altıncı hissimin yanılmadığını gördüm :)9/10
vince15
vince15

3 Nisan 2004 tarihinde eklendi
2. kez izleyince daha bir farklı gözle izledim ve yönetmen shyamalan ın müthiş bir yönetim gösterdiğini kesin olarak anladım! Finali bilerek izlemek ayrı bir zevkli!
dogan-206
dogan-206

5 Haziran 2006 tarihinde eklendi
gercektende ızlendıgı zaman seyırcıyı ansızın korkutup yerınden zıplatan ya da kalbının hızlı carpmasına neden olan gusel bır fılm...seler efekler cok kalıte olmuss ve tabı en onemlısı suprız sonn..fılmın sonuna kadar ne olacagını bılmıyorsunuz ve pur dıkkat fılmı sonuna kadar takıp edıyorsunuzz..9/10 kak edıyorr
aylinsarica
aylinsarica

28 Ekim 2006 tarihinde eklendi
sinema izlediğim ve korkup arkadasım die yanımdaki tanımadıgım adamın koluna sarıldıgım bir film.simdi izleyince o günkü kadar etkilemesede film cok güzel.sonundaki süprizi ise o zaman cözememiştim ve aaaa olmustum.ufacık bir cocugun gördüğü akıl almaz seyler ve bir adamın direnişi,sonu kötü ama müthiş bir film
suadiyekartali
suadiyekartali

14 Ocak 2011 tarihinde eklendi
filmde tek ilgimi çeken finali olmuştu açıkçası diğer bölümler normal düzeyde ilerliyor bence...tabi oyunculuk ve senaryoya bakıcak olursak en az bi 10/8.5i hak ediyor...
bruceconrad
bruceconrad

15 Ağustos 2002 tarihinde eklendi
Fazla söze gerek yok Muhteşem......
Ahmet G.
Ahmet G.

23 Haziran 2002 tarihinde eklendi
Muhteşem,şaheser,harikulade! Daha ne desek bilemiyorum!Shyamalan’ı tebrik etmek az kalır,elini öpmek lazım!Gerçekten de bir başyapıt!VCD’si alınıp koleksiyona katılmalı!Her eve lazım bir film!
Ugur Tazegül
Ugur Tazegül

25 Ekim 2010 tarihinde eklendi
uğur tazegül......................tolga_taze24@hotmail.comfilm hakkındaki yorumumFilm, ölüleri görebildiğini ve onlarla konuşabildiğini iddia eden sorunlu, içine kapanık bir çocuk (Haley Joel Osment) ve ona yardım etmeye çalışan eşit derecede sorunlu bir çocuk psikoloğunun (Bruce Willis) hikâyesini anlatır. Çocuk etrafında sürekli ölü insanlar gördüğünü ve onlardan korktuğunu söyler. Bu arada Psikolog Crowe eşinin başka biriyle olan ilişkisini görmekte ve buna anlam verememektedir. Dr.Crowe sonunda çocuğa gördüğü o ölü insanların belki onunla konuşmak istediğini ondan yapmalarını istedikleri şeyler olabileceğini söyler. Çocuk sonunda bir gece odasında gördüğü bir kız çocuğunun hayaletiyle konuşmaya cesaret eder. Kız ona gerçek ölüm sebebini babasına bildirmesini ister.Daha sonra çocuk içinde bulunduğu duruma alışır ve ölülerle konuşmaya başlar. Ve sonunda bu sırrı annesine de açar ve onu inandırır. Dr.Crowenin görevi bitmiştir. Sıra eşiyle olan kötü ilişkisini düzeltmeye gelmiştir. Film dehşet bir final sahnesiyle kapanmaktadır.Filmin sonu hissettirilmeden, öyle güzel hazırlanmıştır ki filmin senaryosunda birbiriyle çelişen hiçbir sahneye rastlanılamayacaktır.6 dalda oscara aday gösterildiği sene bu 6 oscarın tümünü ve ayrıca 2 fazlasını american Piea kaptırmasının sebebi amerikalıların tuhaf film zevklerinin yanında, filmde tavandan sarkan mikrofonların görünüyor olmasıdır.Her şeye rağmen kurgusu ve özellikle senaryosuyla, hayatımda izlediğim en mükemmel film diyebilirim rahatlıkla.Avustralya'daki Sydney Teknoloji Üniversitesi'nde uzun süredir yürütülen bir araştırmanın sonuçlarına göre, çok yakın ilişki içinde olan insanların, özellikle de birbirine aşık çiftlerin beyinleri birlikte işliyor. Araştırma ekibi bu bilgiden yola çıkarak, altıncı hissin gerçekten var olduğunu öne sürüyor. Beynin davranışları üzerine çalışan Dr. Trisha Stratford, beş sene boyunca çiftlerin beyinlerini inceleyerek nasıl tepki verdiklerini araştırdı. Dr. Stratford'un verdiği bilgiye göre, çiftler eğer birbirlerine zihinsel olarak çok yakınsa, özellikle de birbirlerine âşıklarsa, beyinleri birlikte çalışıyor. The Daily Mail'in haberine göre Dr. Stratford, aralarında fiziksel bir iletişim durumu olmasa dahi, iki insanın sinir sistemlerinin uyum içinde işleyebileceğini öne sürüyor ve ekliyor: ?Bu çalışma, bize iki insan karşılıklı olarak etkileşime geçtiği zaman neler olup bittiğine dair derinlikli bir bilgi vermiş oldu.? Dr. Trisha Stratford, çalışmasının toplumda sık dillendirilen ama bilimsel olarak daha önce hiç tanımlanmamış olan 'altıncı hisse' dair ipucu geliştirdiği kanısında.
kubkub
kubkub

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bi korku filmi...tamam belki aşırı korkunç değil ama olayların küçük bi çocuk etrafında gelişmesi insanı geriyor
odinhan
odinhan

8 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bruce willis’in tartışmasız en süper filmi...Tabii ki yönetmeninde öyle...Bu film hakkında ne söylesem spoiler olur.Sadece harika diyorum :)
karizmatik062915
karizmatik062915

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
senaristi tebrik etmek lazım...
theyurdal
theyurdal

19 Eylül 2014 tarihinde eklendi
öncelikle filmi gece izlemeniz çok iyi olacak gerilim yerleri çok güzel ağır ilerlesede merakla izlettiriyor kendini final şahane ama bir mantık hatası keşfettim izlerken anlayabilecekmisiniz? 10üz. 7,8
banadolu
banadolu

18 Ekim 2002 tarihinde eklendi
bu film beni çok etkilemişti çünkü anlatımı,kurgusu ve oyuncuları mükemmeldi.ama oscar'ı "amerikan güzeli"ne verdiler,bu büyük bi haksızlıktı.madem "6.his"e vermicen bari "yeşil yol"a ver di mi
erzincansporlu
erzincansporlu

28 Haziran 2004 tarihinde eklendi
drew barrymore kardeş, bravo çok zekisin! Valla hemen anlamışsın filmin sonunu ve filmin sonunda öldürücü darbenin vurulduğunu! ,en az Bruce kardeşim kadar o küçük çocuk yani Haley Joel Osment de süper oynamış! Yönetmeni de unutmamak lazım... 8/10
tuffy34
tuffy34

20 Nisan 2003 tarihinde eklendi
Film bir "ilk" olması itibariyle klasik olmayı hakediyor.. Ama keşke izleyiciyi koşullandırmak için kurguyla bu kadar oynanmasaydı..