hilalhosgor
8 Haziran 2005 tarihinde eklendi
ewet güzel bir film!!itiraf ediyorum.ama yinede bana o kadar korkutucu gelmedi açıkçası pek gerilim sahnesi yok sanki!!ama konusuna hiç bi şekilde kötü eleştiremicem!konusu gerçekten çok güzel!!
kesinlkle izlediğim en iyi psikolijk gerilim filmi film diğer saçma korkuları gibi her beş dakikada bir izleyici korkutup sonnra onlara saçma bir film izledip göndermiyor herheliyle başarılı bir film
Sonu dumura uğratan filmlerden biri. Filmi tersten izliyormuşum diyorsunuz. Tüyolar veriyor ama tüyoları almak çok zor. İzlenilmezse olmaz filmlerden biri. İzleyince hak vereceksiniz.
film ayrı bi güzel de içinizde farkeden var mı bilmiorum ama annesinin zehirleyip de öldürdüğü küt saçlı kız cnbc-e'de gösterilen The O.C.'deki Marissa yani Mischa Barton
Sonu hariç beni pek sarmadı. 1 saat boyunca durağan ve yavaş ilerledi. Sonunun evet baya güzel bağlamışlar. Doktor aslında en başında ölmüş, ölü çocuklar gören çocuğun gördüklerinden bir ölüymüş sadece. çocuk ama doktorun ölü olduğunu bilmiyor mu? Bilse diyelim, en başta ölülerden korkuyordu doktordan niye korkmadı ? Sonu güzel bağlansa da beni pek tatmin etmedi. ilk bir saat oldukça durağan. Sonu şaşırttı ama yetersiz geldi. Çocuğun ve Bruce Willis’in oyunculuğu hatırına 1 yıldız, şaşırtıcı aama yetersiz bir son ve zayıf bir senaryo işleyişi. ‘’ölü insanlar görüyorum.’’
film boyunca o küçük çocuğa ve onun oyunculuğuna hayran kalıyorsunuz... sonra filmi hiç sıkılmadan merakla seyrediyorsunuz... sonra da filmin sonunda şoka giriyorsunuz.. açıkçası ben çifte çok yaşadım çünkü Shyamalandan böyle bir film beklemiyordum.. kesinlikle seyredilmeli.. 8,5/10 :D
puresoul gibi Shyamalan hayranı ve filmden anlayan üyeler gördükçe seviniyorum. İyi filmden anlayanlar var hala diyorum kendi kendime. Bir arkadaşımın yaptığı bir eşşek şakası yüzünden filmi göremeden sonunu öğrenmiş ve üzülmüştüm. Filmi izledikten sonra karar verdim ki, sonunu da bilsem, başını ya tasını da anlatsalar görmeden asla tecrübe edemeyeceğim bir keyifti benim için. Shyamalanın tarzını sevenler için tadına doyulmaz bir ziyafet. Arka arkaya "The Village", "Unbreakable", "The Signs" ve "Wide Awake" filmelerini izledikten sonra tadı damaktan gitmeyecek bir başyapıt. 10/10 fazlasıyla hak ediyor..