Altıncı His

exselansxxx
exselansxxx

4 Haziran 2009 tarihinde eklendi
şu filme saçma berbat diyen arkadaşları anlamıyorum yaa hayatlarında film seyretmemişler yada o filmi at gözlüğüyle seyretmişler film güzel ve süüper ötesi o zamanların en büyük korku ve gerilim filmi herkse izlemeyi tavsiye ediyorum
lusargon
lusargon

21 Nisan 2009 tarihinde eklendi
müthiş bi film.
10 uzerinde 10 veriyorum.
haley joel osment bir cocuk bu kadar iyi rol yapapilir.bence bu film bir başyapıt...
yellowred86
yellowred86

5 Nisan 2009 tarihinde eklendi
filme çok büyük beklentiyle girmeyin derim ben.. güzel bir film ama puanı biraz abartılmış bence 8/10
archdey
archdey

3 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Yaa arkadaşlar filmin sonu olağanüstünün ötesinde de saçmaydı şu filme güzel denmesine hakikaten şaşıyorum aşırı zırva bir kalemden çıkma bir film bence.
vuralkanmaz
vuralkanmaz

30 Mart 2009 tarihinde eklendi
bruce wills in son sanlerinde :artık hiç acımıyor!!dediği an ve gözlerinde ki ifade beni resmen ağlattı..müthişti..
the-truth21
the-truth21

28 Mart 2009 tarihinde eklendi
Söylenecek söz yok 10/10
cem-suzy
cem-suzy

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmin ilk başlarında sıkılıp kapatmayı düşünmştüm ama sonrasında olanlar beni biraz etkiledi çok güzel bir film değil ama yinede güzel 108
kaya205
kaya205

23 Mart 2009 tarihinde eklendi
10 numara film, kesinlikle 10 numara!
figengs
figengs

19 Mart 2009 tarihinde eklendi
filmi azönce tekrr izledim,bu film hakkında bi yorum yazmıştım onun nekdr yetersiz oldunu düşündüüm için yeniden yazıyorum:)bu film bi başyapıt şmdiye kadr izlediim eniyi film.. haley joel osment nasıl oynamış bu filmde yaa,mühtiş gerçekten,bi çok sahnede tüylerim diken diken oldu izlerken(daha önce izlemş olmama ragmen) bu filmi hala izlemeyn varsa çok şey kaçırmıştr bana göre..10/10
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
fiLmin finaLinde sinema koLtuguna ciwiLenmistim... super bir fiLm...
jamesbond-2
jamesbond-2

8 Mart 2009 tarihinde eklendi
Sinema tarihinin kült filmleri arasına adını altın harflerle yazdırmış,her izleyen kişinin sonunda hayrete düşerek şaşkınlığını gizleyemediği belki de şuana kadar yapılmış en iyi gerilim filmi.Bunda şüphesiz ki Bruce Willisin performası da aşikar ama filmi izlememek gerçekten büyük bir kayıp.
yenilige-dogru
yenilige-dogru

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bruce Willsin en iyi performanslarından biri olduğu tartışılmaz.filmin gidişatı oldukça dingin,psikolojik.ve etkileyici bir final.izlemeye değer bir gerilim.10/8
Figen-Ay-e
Figen-Ay-e

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Filmin sonunda uzun bir süre yerimden kalkamadım, öyle bir finali varki.. film bittiğinde kalkıp eve gitmeyi unutuyorsunuz, bir süre öylece kalıyorsunuz..
kriker1905
kriker1905

5 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu filmi şişirmekten bıkmadınız mı hala?

bir gün elinizde patlayacak haberiniz olsun.

Çook sıkıcı bir filmdi filmin sonunda ise çok abartılacak bişey yoktu.Bana baştan sona saçmalık gibi geldi.

ayrıca türünün ilk örneği diyenler
Dehşetin Nefesi - Jacobs Ladder

Filmini izlesinler...10/2
umcuuuk
umcuuuk

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
M. Night Shyamalanın yaptığın en iyi film sadece 6.his.Muhteşem bir psikolojik-gerilim!!