Altıncı His

cuneytbaskaya
cuneytbaskaya

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Film gerçekten çok güzel,çığır açan bir film bence.Ayrıca filmde "Double Personality-Karaktersiz" adlı filme göndermeler var.
kurtiniadis34
kurtiniadis34

15 Aralık 2007 tarihinde eklendi
M. Night Shyamalan dinsel kurgularla oynamayı sevior.buda öle sıkı bi film..
leon8225
leon8225

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en kaliteli psikolojik gerilim filmi.çok kaliteli.yanlız onca izlememe rağme çözemdiğim birşey var! filmin sonunda bruce wıllıs da ölümü?
ultraaslanserhat
ultraaslanserhat

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
kesinlkle izlediğim en iyi psikolijk gerilim filmi film diğer saçma korkuları gibi her beş dakikada bir izleyici korkutup sonnra onlara saçma bir film izledip göndermiyor herheliyle başarılı bir film
fundabah
fundabah

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Seni ustaca hedeften uzaklaştıran sonunda sobeleyip kaçan bir film.
darklake
darklake

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
güzel bir Bruce willis filmi ..ayrıca çocukta ii performans çıkarmış..konusu sevdiğim türden zaten..ama ben Kelebek Etkisi kadar güzel bulmadım ..9/10herkese ii seyirler:)
ecemgursel1985
ecemgursel1985

8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
müthiş bir film sonu beni çok etkilemişti.
drercantekin
drercantekin

4 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi seyretmeyenlere yapılacak en büyük kötülük, en baştan sonunu söylemektir.. Gücünün büyük bölümünü finalinden alan, çok şaşırtıcı ve sarsıcı finali ile sinema tarihine damgasını vuran unutulmayacak bir klasik. Bruce Willsin yanısıra çocuk oyuncu da çok başarılı. Film aslında tüm seyir boyunca finali ile ilgili ipuçlarını verse de sonunu tahmin etmek kolay değil. Bu yüzden birkaç kere izlediğim ve her seferinde ipuçlarına baktığım ve nasıl tahmin edemedim dediğim filmlerden biri. Gerilim sinemasının bu çok başarılı filmini kimse kaçırmamalı bence.
hakan8008
hakan8008

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
shayamalan.... iyiki varsın. herşey tamam bu filmde de , o çocuğun ızdırabını, acılarını, duyduğu tedirginliği nasıl bu şakilde anlatabildin.bu çocuk ağladığında inanın bende ağladım.bu her shayamalan filmi gibi çok iyi bir film
tarhansimsek
tarhansimsek

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bruce işte ne diyebilirim ki. Film gerçekten çok harika. Bu türde yapılmış tüm zamanların en harika filmi. Sonunu bile bile izlediğim halde yine aynı zevk. Yaw adamlar bu kurguyu nasıl yakalıyor anlamıyorum. bizde niye böyle şeyler yok. 10/10 Arşivciler zaten sizde vardır biliyorum da yeni arşiv yapmak isteyenler mutlaka edinin bu yapıtı.
yavuz-ozsan
yavuz-ozsan

2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
film muhteşem ama tabi başkası filmin sonunu size söyleyince süpriz sondan pek etkilenmiyosunuz:)ama yine de ço küsel bi filmdi.şiddetle tavsiye edilir ta bi hala izlemeyen varsa
ozgurparis101
ozgurparis101

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Süper bi film içinde gizem ve dramıda barındırıyor.
odabasy
odabasy

2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ilginç bir film güsel bir film sonuda etkileyici isleyin
:P
jhnnydpp
jhnnydpp

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
gerçektende harika bir gerilim filmi mutlaka izlenmeli bnce...
ibrahim010101
ibrahim010101

3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
muhtesem bir film sonunu cok merak ederek izliyorsunuz sonu cok sasırtıcı tam bir basyapıt