Selma S.
16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
izleme fırsatını sonunda buldum ve hakkaten ii bi film ve özellikle Haley Joel Osment hakika oynamış hatta bruce wills den bile ii diebilirm.:)konu olarak ve oyunculuk olarak çok ii film herşey tam kıvamında yani.herkese tavsiye edermm....
Filmi izlerken insan -bu ne ? -neler oluyor ? filan diyor. Sıkıcı gelebilir ama sonuna kadar sabredince insanın tüyleri diken diken oluyor. Gerçekten müthiş bir film. 9/10
çok büyük beklentilerle izlenilmemesi gerekilen;bruce willis aksiyon tarzı filmler dışında da iş yapabildiğini kanıtlayan,sonuyla şaşırtan döneminin etkileyici filmi.korkmak için izlerseniz pek umduğunuzu bulabileceğinizi sanmıyorum.
ben bu syhamalan dan kokrmaya başladım bu adam kesin ruh hastası 6,.his çekildiği yıl itibariyle devrimdir.Çünkü o güne kadar hiç böyle bir film izlememiştik...sonunu tahmin eden bir izleyici olduğuna inanmak zor.mükemmel senaryo osment ve wills in oyunculuklarına diyecek bir şey yok... ve mükemmel bir son.. dünya sinemasında devrim filmi, hala izlemeyen varsa hemen dvd başına...ayrıca tavsiyem syamalan KÖY ve ÖLÜMSÜZ filmlerini de mutlaka izleyin
Bruce Willis ve Joel Osment'in usta oyunlarıyla süslü, gerilimli ve ürpertici bir yapım. Tüm zamanların en iyi sonlarından biri ve bir M. Night Shyamalan klasiği. Mutlaka izlenmesi gereken bir seyirlik.
güzel bir Bruce willis filmi ..ayrıca çocukta ii performans çıkarmış..konusu sevdiğim türden zaten..ama ben Kelebek Etkisi kadar güzel bulmadım ..9/10herkese ii seyirler:)
Bu filmi seyretmeyenlere yapılacak en büyük kötülük, en baştan sonunu söylemektir.. Gücünün büyük bölümünü finalinden alan, çok şaşırtıcı ve sarsıcı finali ile sinema tarihine damgasını vuran unutulmayacak bir klasik. Bruce Willsin yanısıra çocuk oyuncu da çok başarılı. Film aslında tüm seyir boyunca finali ile ilgili ipuçlarını verse de sonunu tahmin etmek kolay değil. Bu yüzden birkaç kere izlediğim ve her seferinde ipuçlarına baktığım ve nasıl tahmin edemedim dediğim filmlerden biri. Gerilim sinemasının bu çok başarılı filmini kimse kaçırmamalı bence.
shayamalan.... iyiki varsın. herşey tamam bu filmde de , o çocuğun ızdırabını, acılarını, duyduğu tedirginliği nasıl bu şakilde anlatabildin.bu çocuk ağladığında inanın bende ağladım.bu her shayamalan filmi gibi çok iyi bir film
film muhteşem ama tabi başkası filmin sonunu size söyleyince süpriz sondan pek etkilenmiyosunuz:)ama yine de ço küsel bi filmdi.şiddetle tavsiye edilir ta bi hala izlemeyen varsa