Altıncı His

kurtiniadis34
kurtiniadis34

15 Aralık 2007 tarihinde eklendi
M. Night Shyamalan dinsel kurgularla oynamayı sevior.buda öle sıkı bi film..
fundabah
fundabah

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Seni ustaca hedeften uzaklaştıran sonunda sobeleyip kaçan bir film.
ecemgursel1985
ecemgursel1985

8 Eylül 2007 tarihinde eklendi
müthiş bir film sonu beni çok etkilemişti.
tarhansimsek
tarhansimsek

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bruce işte ne diyebilirim ki. Film gerçekten çok harika. Bu türde yapılmış tüm zamanların en harika filmi. Sonunu bile bile izlediğim halde yine aynı zevk. Yaw adamlar bu kurguyu nasıl yakalıyor anlamıyorum. bizde niye böyle şeyler yok. 10/10 Arşivciler zaten sizde vardır biliyorum da yeni arşiv yapmak isteyenler mutlaka edinin bu yapıtı.
havinbirbilen
havinbirbilen

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
harika bir film kaç defa izledim ben bile bilmiyorum kesinlikle herkes izlemeli tavsiye ederim
dinopis-2
dinopis-2

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Çocuğun ölüleri gördüğü sahnelerde insan ister istemez geriliyo. Ayrıca harika bir sonu var. Bruce Wills'in performansıyla da 10/9u hakediyor.
fuku-44
fuku-44

19 Aralık 2006 tarihinde eklendi
6. his bu film gerçekten harika sırf sonunu izlemek için bu filmi bir daha izleyen kişiler tanıyorum izlenilmesi gereken bir film...
hacker-denioxx
hacker-denioxx

16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
harika ötesi bir film bence herkes izlemeli
oya-2
oya-2

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Keşke daha önce izleseydim keşke arşivime ilk bu flimi alsaydım dedirten bir film...!Harika ötesi bir film.Etkilenmemek mümkün değil. Oyuncuları konusu tek kelimeyle harika bir film demeyi unuttuysanız mutlaka izleyin.eminim çok beğeneceksiniz..!
zzade
zzade

12 Kasım 2006 tarihinde eklendi
çok çok hoş bir film süper yanin inanın hele sonu yokmu o sonu
burcuhazal
burcuhazal

18 Ekim 2006 tarihinde eklendi
süper ötesi ben vizyona girdiği ilk hafta sinemada seyretmiştim dehşet güzel bi film
r3mzi
r3mzi

14 Eylül 2006 tarihinde eklendi
tek bir sahne bir insanı bu kadar etkiler.filmde kadının elinden düşen yüzük tüylerimi diken diken yapıyo...
jeo-ipek
jeo-ipek

29 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
İlk vizyona girdiğinde bana sonunu hiç tahmin edemiceksin demişlerdi aman yha ne olabilir ki deemiş ve gitmiştim. Salondan ağzı açık çıktığımı kuzenim söledi sonra. Bi şeyi bide Saw'da yaşamıştım. Senaryo olarak, oyunculuk olarak ve anlatmak istediği şey olarak dört-dörtlük. Filmi baştan sona kadar izleyin sakın yarısında bırakmayın işte kefyi ozaman çıkıyor.süper ötesi bişi bu yaaa
duygu-1993
duygu-1993

22 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
aman allah’ım bu nedir böyle bir tane daha yorumum bulunuyor ama bir daha izlediğim için birkere daha yorum yazdım.ben filmlerden çok mu etkileniyorum'yoksa altıncı hisi izlediği gece ölüler gören bende başka insanlar da var mı'nasıl anlatsam harika! süper!hatta izlediğim en iyi gerilim filmi.neden haley joel osment gibi harika bir yeteneği başka iyi filmlerde de oynatmadılar bende onu anlayamıyorum.son sözüm eğer bu muhteşem yapımı hala izlemediiyseniz çok şey kaybetmişsiniz...!
beti85
beti85

24 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Çok sağlam bir senaryosu var. Sonu da tek kelimeyle muhteşem. Mutlaka izlenmesi gereken bir film bence