Altıncı His

archdey
archdey

3 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Yaa arkadaşlar filmin sonu olağanüstünün ötesinde de saçmaydı şu filme güzel denmesine hakikaten şaşıyorum aşırı zırva bir kalemden çıkma bir film bence.
Burakrises
Burakrises

23 Eylül 2010 tarihinde eklendi
M. Night Shyamalan altın çağıydı bu zamanlar seviliyordu ama o kadar çok saçmaladıki kendinden nefret etirdi.M. Night Shyamalan eğer bu filmi olmasaydı inanın bana şu anda acınacak durumda olurdu. bir an önce kendini toparlayıp kendine çeki düzen vermesse onu suda boğup bir kıza köyde gömümb hiçbir işaret bırakmadan mistik bir olay şekilde koybolacaklar
pinkcadillac
pinkcadillac

24 Kasım 2006 tarihinde eklendi
sonunu bilerek izlediğim halde etkilendim ama yönetmenin daha sonra gelen işlerinin kötülüğü bu filmin gözümdeki değerini epeyce düşürdü maalesef.
kubkub
kubkub

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bi korku filmi...tamam belki aşırı korkunç değil ama olayların küçük bi çocuk etrafında gelişmesi insanı geriyor
keyykeyy
keyykeyy

30 Haziran 2004 tarihinde eklendi
Bu kadar övgüyü hak etmiyor bence. Osment için izlenir.
miroozkan87
miroozkan87

10 Aralık 2005 tarihinde eklendi
shyamalan ismini ilk kez duyduğum ve duymayada devam etmek istediğim film...Oyunculuklar harika konu harika son harika bir harikalar filmi gerilim sahnelerine de bayıldım daha ne söylenebilinir ki..!;?
hilalhosgor
hilalhosgor

8 Haziran 2005 tarihinde eklendi
ewet güzel bir film!!itiraf ediyorum.ama yinede bana o kadar korkutucu gelmedi açıkçası pek gerilim sahnesi yok sanki!!ama konusuna hiç bi şekilde kötü eleştiremicem!konusu gerçekten çok güzel!!
nellyo33
nellyo33

1 Eylül 2010 tarihinde eklendi
süpriz son ama bana çok saçma geldi
Doğukan Elik
Doğukan Elik

9 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Sonu hariç beni pek sarmadı. 1 saat boyunca durağan ve yavaş ilerledi. Sonunun evet baya güzel bağlamışlar. Doktor aslında en başında ölmüş, ölü çocuklar gören çocuğun gördüklerinden bir ölüymüş sadece. çocuk ama doktorun ölü olduğunu bilmiyor mu? Bilse diyelim, en başta ölülerden korkuyordu doktordan niye korkmadı ? Sonu güzel bağlansa da beni pek tatmin etmedi. ilk bir saat oldukça durağan. Sonu şaşırttı ama yetersiz geldi. Çocuğun ve Bruce Willis’in oyunculuğu hatırına 1 yıldız, şaşırtıcı aama yetersiz bir son ve zayıf bir senaryo işleyişi. ‘’ölü insanlar görüyorum.’’
umut-33
umut-33

1 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
gerçktn deişk bir kurgu ve deişk bir son..ama ben tahmn ettm sonunu dkkatlice izleyen herkes de tahmn edeblr..doğrusu o kdr çok şaşırmadım sonuna..biraz ağır ilerlese de hoş bir film tvsye ederm....
vuralkanmaz
vuralkanmaz

30 Mart 2009 tarihinde eklendi
bruce wills in son sanlerinde :artık hiç acımıyor!!dediği an ve gözlerinde ki ifade beni resmen ağlattı..müthişti..
leon8225
leon8225

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en kaliteli psikolojik gerilim filmi.çok kaliteli.yanlız onca izlememe rağme çözemdiğim birşey var! filmin sonunda bruce wıllıs da ölümü?
d-s-yy
d-s-yy

31 Ocak 2008 tarihinde eklendi
ben pek gerilim korku göremedim ama yönetmenin dahi fikri buna 8 puan vermeme sebe oldu.
karahan-hami
karahan-hami

7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
İzleyicinin film bitiminde 5-10 dakika boyunca senaryoyu irdelemeden koltuğundan kalkmayacağı bir BaşyapıT diyebiliriz demeliyiz abartmış da olmayız.Bazılarımız filmi kendisiyle çelişik bulabilir onlara önerim önyargılarını kırıp filmi bir daha izlemeleridir.Film kültürüne bu denli başyapıtlar sunan senarist ve yönetmenleri alkışlamalıyız..
cem-suzy
cem-suzy

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmin ilk başlarında sıkılıp kapatmayı düşünmştüm ama sonrasında olanlar beni biraz etkiledi çok güzel bir film değil ama yinede güzel 108