Hızlı ve Öfkeli 9
3,7

Huska
Huska

7 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Güzel film. Türk yapimcilardan da böyle filmler bekliyoruz... umariz ileri de boyle filmlerin altına türk isimleri yazilir...
Cagdascimen
Cagdascimen

12 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
Ben hizli ve öfkeli hayranıyım filmin eksikliği ise Dwyane Johnson ve Jason statham olmamasiydi ve film tamamemn yarış ile ilgiliydi son zamanlarda 2021 filmi hiç olmamış beğenmedim. Bence direk 9 serisinde son bulmalı hiç eskisi gibi yarış filminin hissini vermiyor.
Ramazanbalci
Ramazanbalci

4 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Diğer bölümlere göre çok vasattı, biraz daha kurgunun dibine vurmuşlar. Çok fantastik olmuş. Uzayda 2 adam, iple arabayla salıncak oynamışlar uçmuşlar biraz.
Burak CAN
Burak CAN

12 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Olumsuz yorumlar çok saçma ! Film standardını kesinlikle korumuş sadece Hobbs ile shaw ın boşluğu biraz hissediliyor onun dışında çok iyi.
codwzone 2021
codwzone 2021

5 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
daha iyisi varsa onu izleyin mantık hatası illaki olucak ama film kendini izlettiriyor .bence adamlar süper film yapmış gene
Leyla K
Leyla K

26 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Harika filim olmus severek izliyoruz devaminin gelmesini dileriz daha aksiyon daha enerji daha komedi daha hizli vs vs
Kadir inaç
Kadir inaç

8 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Hızlı ve Öfkeli serisinin en kötü filmi olabilir, gerçeklikten uzak saçma sapan sahneler var. Aylardır sinemaya gitmeyip bu film için sinemaya gidip pişman olmak varmış.
Qurner
Qurner

13 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Çok abartılı sahneler var hızı ve öfkeli serisi mi izliyorsunuz belli değil spoiler:
+uzaya arbayla çıkmak :d
Mert Kayıkcı
Mert Kayıkcı

7 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Hızlı ve Öfkeli serisi çoktan yarış filmi olmaktan çıkmıştı zaten ama bu kadar vasat bu kadar saçma bir yapım yapmak affedilebilir değil. Arabayla köprüden geçme sahnesi var ki aklınız şaşabilir. Spiderman daha gerçekçi bu filmden ya da uzayda falan sahneler bıraksalar Marsı kolonize edecekler o derece saçma. Filmin saçmalığı dışında kardeşim Tokyo sahnesi yapıyorsun DK var ama bir drift sahnesi yok ne bileyim orada yapıştır Tokyo Drift müziğini coştur milleti bunu bile yapmamış adamlar yazıktır. 10 üzerinden 4
Barlibar
Barlibar

10 Kasım 2022 tarihinde eklendi
Marvel'ın yaptığı bu süper karaman filmine bayıldım(!). Kellimeler kifayesiz, eleştiri gereksiz. Ben daha ne diyim.
Biri Karaca
Biri Karaca

16 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
6 yılı aşkın elit insanları barındıran, seviyeli şekilde spoiler olmadan film eleştirileri yapılan sinema whatsapp gurubumuz kısa süreliğine üye alımı yapmaktadır. Katılmak isteyenlerin 05399118202 nolu telefona whatsapptan mesaj atmaları yeterlidir.
Kartal Ölümsüz
Kartal Ölümsüz

19 Aralık 2020 tarihinde eklendi
gmail ile giriş yaptıgım halde filimleri nneden izzleyemiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirımm
Mahmut Celal Kazanç
Mahmut Celal Kazanç

12 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Serinin en kotu filmi inanılmaz abartı izleyenler dediğimi anlayacak filmi dış ses olarak Ercan Taner anlatsa "son anda Muslera" dan ibaret
Caner T
Caner T

20 Kasım 2022 tarihinde eklendi
İzleyerek zaman kaybetmeyin her geçen film saçmalık artıyor. Kalitesiz bir bölüm olmuş.

İzlemeyin bence artık bitsin bu seri.
Yunus Emre Atalay Ergen
Yunus Emre Atalay Ergen

14 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Filmin duygusal sahnelerden dolayı 3 puan hak ettiğini düşünüyorum. Bu kadar. Uçan kaçan araba içinde burnu kanamayan ve bununla dalga geçen oyunculara yıldız veremiyorum. :)