Ben hizli ve öfkeli hayranıyım filmin eksikliği ise Dwyane Johnson ve Jason statham olmamasiydi ve film tamamemn yarış ile ilgiliydi son zamanlarda 2021 filmi hiç olmamış beğenmedim. Bence direk 9 serisinde son bulmalı hiç eskisi gibi yarış filminin hissini vermiyor.
Diğer bölümlere göre çok vasattı, biraz daha kurgunun dibine vurmuşlar. Çok fantastik olmuş. Uzayda 2 adam, iple arabayla salıncak oynamışlar uçmuşlar biraz.
Hızlı ve Öfkeli serisinin en kötü filmi olabilir, gerçeklikten uzak saçma sapan sahneler var. Aylardır sinemaya gitmeyip bu film için sinemaya gidip pişman olmak varmış.
Hızlı ve Öfkeli serisi çoktan yarış filmi olmaktan çıkmıştı zaten ama bu kadar vasat bu kadar saçma bir yapım yapmak affedilebilir değil. Arabayla köprüden geçme sahnesi var ki aklınız şaşabilir. Spiderman daha gerçekçi bu filmden ya da uzayda falan sahneler bıraksalar Marsı kolonize edecekler o derece saçma. Filmin saçmalığı dışında kardeşim Tokyo sahnesi yapıyorsun DK var ama bir drift sahnesi yok ne bileyim orada yapıştır Tokyo Drift müziğini coştur milleti bunu bile yapmamış adamlar yazıktır. 10 üzerinden 4
6 yılı aşkın elit insanları barındıran, seviyeli şekilde spoiler olmadan film eleştirileri yapılan sinema whatsapp gurubumuz kısa süreliğine üye alımı yapmaktadır. Katılmak isteyenlerin 05399118202 nolu telefona whatsapptan mesaj atmaları yeterlidir.
Filmin duygusal sahnelerden dolayı 3 puan hak ettiğini düşünüyorum. Bu kadar. Uçan kaçan araba içinde burnu kanamayan ve bununla dalga geçen oyunculara yıldız veremiyorum. :)