Düğün Dernek
3,7

Muhammed G.
Muhammed G.

5 Mart 2014 tarihinde eklendi
Hayatımda böyle bir saçma film izlemedim. Gerçekten mizah anlayışımızda bir sıkıntı var. Tamam anlarım komedi yapmaya çalışıyorsunuz ama lütfen biraz emek olsun. O sette çalışan insanlara acıdım. Görüntü, kadraj çerçeveler mizahsen ses ışık hepsi hepsi vasatın altında BERBAT. Recep İvedik gibi bir şey. Artık uyanın böyle filmler izlemeyin. Hala gözümün önüne o yapmacık oyunculuklar geliyor. Allahım intihar edesim geliyor. Sonuçta 10 üzerinden 1 veya 0,5
Tutku H.
Tutku H.

15 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Buyuk bir beklentiyle gittigim filmden hayal kirikligiyla ayrildim. Bu filmi begenen kisililerin mizah anlayislarini sorgulamak gerekir diye dusunuyorum. BKM filmlerini andiran fakat yanindan bile gecemeyecek kadar kotu ve basit bir film. Cok siradan espiriler ve yapmacik bir siveyle mizah yapmaya calisinan oyuncululuklar var.
Salondan cikarken izleyenlerin cogunun ``o kadar da komik degilmis ``dedikleri, fakat internette bu kadar iyi yorum alan bu filmi vakit kaybindan baska bir sey olarak gormuyorum.
Savas T.
Savas T.

28 Aralık 2013 tarihinde eklendi
berbat ve sıkıcı bir film zamanınızı boşa harcamayın
Chuck P.
Chuck P.

14 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Ucuz bir film. Fragmanda kullanacakları bir iki renkli sahne dışında çoğunluk, dekorsuz, iç mekan çekimleri. Son derece kalitesiz görüntüler, diyaloglar, espriler. Birkaç iyi sahne ve espri... Onlar da mecburen fragmanda kullanılmış. Harcadığınız zamana ve bilet parasına yazık! Bu milleti bu kadar mı keriz zannediyorlar ki bu kalitesiz yapımı komedi filmi diye milletin önüne koyuyorlar?
Musa S.
Musa S.

27 Ocak 2014 tarihinde eklendi
kesinlikle berbattı valla sinamadan arkadaşimla dayanamadık çıktık baktık öyle insanlar film de herşeye gülüyorlar kesinlikle tavsiye etmiyorum
Unal A.
Unal A.

29 Aralık 2013 tarihinde eklendi
İzlediğim en kötü komedi Türk filmlerinden biriydi...Rusların oynadığı sahneler bile bizimkilerden daha iyiydi...Fİlmi bir türlü yakalayamadım...Espriler çocukçaydı...Zaten izlediğim sinemadaki kahkaha seslerin çoğu çocukların kahkahasıydı...Verdiğiniz paraya yazık valla....
Demet Ü.
Demet Ü.

8 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Burada yazılan yorumlara inanarak bu filme gitmiş bulunduk ama gitmez olaydık...Hayatımda bu kadar berbat saçmasapan bir film luklar vasat konu desen konu yok ortada zırvalayıp durmuş paramız hem de zamanımız boşa gitti...Dört kişi gittik ve hiçbirimiz bir nebze olsun beğenmedi, hatta ilk bölümü izledikten sonra bırakıp gitmeyi düşündük ama neyse dedik belki 2. Bölüm daha iyidir diye vazgeç bölümü izledikten sonra birinci bölümün kıymetini anladı İkinci bölümde uyudum resmen, o kadar iğrençti ımda sinemada uyumuşluğum yoktur bu film hariç:)
Bu filme verilen yüksek puanlara acıdım resmen, elimde olsa eksi on puan vereceğim...Kısacası ben bi hata yaptım siz yapmayın...
Ismail G.
Ismail G.

29 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Yönetmeninden yapımcısına kadar acınası bir film olmuş.Bir filmi berbat yapmak için çok fazla emek etmemişlerdir umarım.Yönetmeni özellikle tebrik ediyorum ki mesleğini bu kadar kötü icra ettiği içımcıyı da tebrik etmek lazım milleti kandırıp cebindekilere göz diktiği iç şeyi anladım da Rasim Öztekin gibi üstat neden bu rolü kabul ımda izlediğim en kötü filmlerden izleyince bundan önce bu denli kötü olan izlediğim son filmi bile unuttum.
umut akkaya
umut akkaya

19 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Bu kadar boş bir film nasıl olmuşta bu kadar olumlu yorumlar almış, anlamış değilim. Hayal kırıklığından başka bir şey değil. İyi olan bir kaç espri dışında izlenmeye değer bir yanı yok. Komedi filmlerine özgü o cana yakınlığı bulamadım. Karakterler pek bir abartılı geldi. Özellikle de Murat Cemcir'in canlandırdığı karakter aşırı derecede itici geldi bana. Ahmet Kural üstüne kurulu bir filmdi. Şahsen bu ikilinin (Ahmet Kural ve Murat Cemcir) hayranı değilimdir. Bu filmden sonrada hayranları olacağımı sanmıyorum. Film beklentimin o kadar altındaydı ki ikiliden soğudum bile diyebilirim .Belki acımasızca ama durum böyle. Boş yere izleyip vaktinizi harcamayın derim ben. Sonra pişman olursunuz. Demedi demeyin.
nusegriy
nusegriy

2 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Kötüydü. Çalgı Çengi'nin amatör ruhu ve mizahının yerine gişe kaygısı geçince daha farklı bir sonuç ortaya çıkmıyor ne yazık ki. Şafak Sezer komedisi gibi insanı sinir eden bir film demek istemiyorum ama çoğu yerde Şafak Sezer komedisine gönül indirmiş film.
Zorlama, sulu ve samimiyetten yoksun çok fazla sahne var. Mizah doğallık ve samimiyet üzerine kurulur.
yigit ali D.
yigit ali D.

27 Aralık 2019 tarihinde eklendi
BU nasıl bir film saçma sapan komedi bunun neyinde
Onur Karakuş
Onur Karakuş

30 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Film vasatın da altında. Çok basit espriler, çok saçma bir konu ile seyirciye sunulmus. Benim asıl anlayamadığım, asıl merak ettiğim konu ise; Bu kadar insan nasıl oluyor da beğeniyor böyle filmleri.. Recep Ivedik olsun, Bu olsun kaliteden yoksun, anlamak icin zeka gerektirmeyen espriler yapilan filmler. Neyse özetle beğenmedim.
Kazım K.
Kazım K.

25 Mart 2014 tarihinde eklendi
Haftasonu ailece (10 kişi) bir sinemaya gidelim dedik ve düğün derneğe karar verdik.10 kişiden 4 ü film esnasında uyudu, berbat bi filmdi. insanlardaki espiri anlayışını bir türlü anlamış değilim. olan benim 90 TL ye oldu. sakın gitmeyin. Çok Samimi Söylüyorum.
Gökhan A.
Gökhan A.

27 Ocak 2014 tarihinde eklendi
MİLLETİN GAZINA GELİP GİTTİK VE 1 2 SAHNESİ HARİÇ BASİT BULDUK
TC Ersin Ü.
TC Ersin Ü.

12 Ocak 2014 tarihinde eklendi
sırf bu yazıyı yazmak için buraya üye oldum çok kötü bir film filmin arasına kadar dayanabildik. son 1 saatini izlemedik vakit kaybı. bu kadar ucuz bir film beklemezdim bu oyunculardan.