Örümcek-Adam: Evden Uzakta
4,1

Izleyen biri
Izleyen biri

5 Ekim 2019 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi filmlerden biri. Her şey mükemmel. Avengers 4 ten daha iyi bi filmdi. komedi, aşk heyecan ve aksiyon ne ararsan var. gerçekten çok kaliteli bir film. marvelin en iyi filmlerin biri kesinlikle bu film
Leon Jim Miguel Tan
Leon Jim Miguel Tan

14 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Peter Parker, the beloved superhero Spider-Man, faces four destructive elemental monsters while on holiday in Europe. Soon, he receives help from Mysterio, a fellow hero with mysterious origins.
Süleyman Kırtıl
Süleyman Kırtıl

23 Şubat 2025 tarihinde eklendi
İlk filmden sonra daha iyi,tony stark referansları falan farklı bir hava katıyor filme, dublaj izleyin.
Umut Demirkıran
Umut Demirkıran

20 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Gerçekten de harika bir film. Severim böyle etkisi altında, bırakıp hayatımın ne kadar boş ve sıkıcı olduğunu hissettiren filmleri. Örümcek adam serisi en sevdiğim film bu oldu...
cCcemSultan
cCcemSultan

13 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Bir marvel filmi olarak görsel efektler tabi ki çok güzel.Marvel filmleri arasında senaryosu en iyi kurgulanmış filmlerden biri.Tom Holland spider man karakterinin hakkını vermiş.
gökmen ç.
gökmen ç.

7 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Tom Holland çok çötü spıdey rolünde, sırf mysterio için izledim. spoiler: Çoklu Evrenler'den
bahsedilmesi Marvel sinematic evrenin'e bir Secret Wars'mı geliyor dedirtti.
Uygar G
Uygar G

22 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Güzel başlayan film, güzel ilerleyen bir kurgu ve vakit kaybı olmayacak bir seyir keyfi sunduğunu söyleyebilirim. Şu günlerde uçtulu-kaçtılı fantastik/süper kahraman filmlerinden gına gelmiş olsa da filmi izlediğinizde "fena değilmiş ya" diyeceğinizi düşünüyorum.
Fatih D.
Fatih D.

6 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Film hakkında yorum yaparken film içeriğini spoiler olarak belirtin arkadaşlar
Yorumlara baktım filmin yarısını izlemiş oldum
WOOF
WOOF

24 Mart 2020 tarihinde eklendi
BERBAT!!!ve çok saçmaydı uydurma kahramanlarla dolu bir de argo vardı iğrenç . Rezalet bir yapım zaten karakterlerde kopya
Oguzhan B
Oguzhan B

5 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Film mükemmeldi şiddetle tavsiye ederim. Tony Stark’ı anması ve bir gencin hayatını da konu alması bir hayli hoşuma gitti. Filmin sonunu mutlaka tamamen izleyin!!
apo o
apo o

6 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
çıktığı ilk gün izledim gerçekten efsane ama end game ' i izlediyseniz izleyin çünkü filmde end 'game ile ilgili ağır spolier veriyo
tavsiye ederim baya güzeldi
Qwe Qwe
Qwe Qwe

4 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
end game spoiler'ı var fakat kalanı idare eder 4.5 veriyorum çünkü bu site bize ücretsiz film sunuyor
NE Y
NE Y

9 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
efsane hızlı ve heycan lı geçen bir filimdi ki paralel evrenleride anlattı yani hissettirdi ki daily buggle mükemmeldi peter ın da kimliği
xecutioner
xecutioner

26 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Aslında daha iyisini beklerdim. Mysterio karakteri daha çok tanıtılmalıydı.
Onun dışında gayet iyi iş çıkardıklarını düşünüyorum.Ve izlenmeye değer.
Lazabiadam
Lazabiadam

2 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
spoiler:
filim güzel ama son sahnede örümcek adam kötüdür diyen adam a sinirlendim ama gayet iyi demir adam öldü çok üzüldüm ama yeni demir adam spiderman