Örümcek-Adam: Evden Uzakta
4,1

Darth Vader
Darth Vader

7 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Gençliğimde en sevdiğim super kahramandı örümcek adam. O nedenle sinema evrenindeki farklılıklara hiç alışamadım. Marissa tomei'den may hala olur mu hiç. Marry jane karskteri de oldukça çıcukçaydı. Filmin 3 boyut görsel efektlerı tatmin edici. Konu akışı ise heyecsn verici değil. Spoiler . Koskoca nick furry'nin drone görsel efektleri ile kandırıldığını iddia etmek güç. Endgame filmine yapılan göndermeler hoş tat bıraksa da ve şok etkisi yaratılmaya çalışulan after credits olsa da artık benim gözümde marvels banallaştı ve defterin artık kapatulması lazum diye düşünüyorum. Ayrıca ilginç bir şekilde hollywood adeta trump'a savaş açmış gibi filmde değişik topluluklardsn insanlar ve örümcek adamın türbanlı sınıf arkadaşı bile vardı.film bittikten sonra gizli son var . Devamı olacak bu filmin , orası belli oldu
Enes_istay
Enes_istay

6 Temmuz 2019 tarihinde eklendi
Kahramanın bütün güçlerini sergileyeceğiz derken senaryodan bu kadar ödün veren bu kadar fan servis film olamaz sadece 3 4 tane güzel sahnesi var sinemada izlemenizi tavsiye etmem.
ORHAN  SANDIKCI
ORHAN SANDIKCI

21 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Örümcek adam serisini sevenlerin izleyebileceği bir film. Efektleri dışında tarzım olan bir film değildi. Daha çok çocuksu kalmış gibiydi.