Son Umut
3,7

The-Erinch
The-Erinch

28 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Öncelikle çok sıkıldım..ve bulunduğum şehirde türkçe dublajlısı vardı ki..rezalet..hele türkçe dublajda ingilizce altyazılar vardı falan ingilizce altyazılı türkçe film gibi... kim türk,kim yabancı belli değildi....filmin tek iyi yönü,,russel crowun gelipde türkiyede bu filmi çekmesi ve filmi türk gözle anlatması.....başkada kayda değer birşey göremedim açıkçası...Russel abiyi Gladyatör,Elga ablayıda James bondla hatırlamaya devam edelim bence.
Benhur B.
Benhur B.

2 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Verdiğin sözü tutacaksın arakadaş, söz verdiğin kişi hayatta olmasa bile... Bir babanın verdiği söz uğruna hayatı pahasına çıktığı yolculuğu konu alan film bana göre başarılı. Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz'ın oyunculukları kayda değer. Film çok iddialı değil fakat keyifli bir iki saat geçirmek için ideal.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

8 Ocak 2015 tarihinde eklendi
beklentilerimin altında olsa da iyi oyuncu kadrosuyla kesinlikle izlenmeye değer 7/10
mumillica
mumillica

25 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Russell Crowe' un tek başına ilk yönetmenlik deneyimi olan "Water Diviner", Çanakkale Savaşı' nın dört yıl sonrasında oğulları aramak için Avustralya' dan çıkıp Çanakkale' ye gelen Connor' un hikayesini anlatıyor.
Furkan E.
Furkan E.

23 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Crowe'un bu girişimi elbette bir Türk olarak hepimizi gururlandırıyor. Tarihimize ilgi duyması ve onu fazla çarpıtmadan anlatması iyi. Ama onun dışında çizdiği İstanbul tasviri, karikatürize ettiği düşman modeli dağınık anlatımı haliyle biraz hayal kırıklığı yaratıyor. Cem Yılmaz hem sönük kalmış hem de sırıtıyor. Yılmaz Erdoğan çok iyi gerçekten. Açılış sekansını da gerçekten başarılı buldum ama. Bence izleyin.
Mert H
Mert H

1 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Filmin ilk yarısında filmi anlamakta güçlük çekiyorsunuz , ciddi anlamda kopuk kopuk sahneler ve ikinci yarısında bu sahneler azalıyor hatta hiç kalmıyor.. Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'ın oyunculuklarına diyecek yok.. Çok başarılı..
Hasan P.
Hasan P.

29 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Bu filmdeki konu eğer başka bir ülke, başka bir savaşı anlatsaydı. Klişelerle dolu sıradan bir film gibi görülebilirdi ki bence Türkiye'yi ve Kurtuluş Savaş'ını bilmeyen yurt dışındaki ülkelerde sıradan görülecektir. Fakat içerisinde bizi anlatması dolayısıyla ve ilk defa bizden olmayan insanlar tarafından savaşı bizim gözümüzle anlatması dolayısıyla ben sıkılmadan izledim. Elbette mantık hataları olabilir ama her filmi her detay izlemeye kalkarsak zaten dünyada dört dörtlük film bulamayız. Bence bu filme gidin izleyin, ancak bu şekilde belki bu insanlara teşekkür etmiş oluruz.
Nesrin B.
Nesrin B.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

1 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Son Umut filminden çok umutluydum fakat beklentilerimi karşıladığını söylemem. Filmde çok fazla mantık hatası vardı ve bunlar sanıyorum ki izleyenlerin gözünden de kaçmadı.Film sürükleyici değil,karakterler çok havada kalmış ve birkaç sahne dışında duygu yoğunluğu çok az. Çok iyi işlerin çıkabileceği bir konu ama yazık olmuş bence.. Bu kadar gişe almasının tek sebebi de Cem Yılmaz..
semih G.
semih G.

29 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Merhaba, Genel olarak Başarılı bir film olmuş, gerçi 3 yönetmenin (Russell,Yılmaz,Cem) katkısı var filmde,
Kostümler, çekim yerleri ve kamera açısı iyi ayarlanmış, Bir kaç yer dışında ( ingiliz gemilerinin dönüşü,
otel kapısından galata kulesi manzarası ) görsel efect pek kullanılmamış. Filmde seslendirme ve özellikle
ses efektleri oldukça başarılı,( aday gösterilebilir) Russell ilerlemiş yaşına rağmen iyi bir oyunculuk sergilemiş. 3-4 tane Türk oyuncu vardı Ömer ve Ayşe Türk oyuncular olsaydı belki daha iyi olurdu,fakat yabancılar rollerini daha gerçekçi oynamışlar bu açıkça belli oluyor, Filmdeki detaylar iyi seçilmiş belliki hassas davranmışlar, James Bondun Skyfall filmindeki gibi İstanbul çekimlerinde saçma sapan pazar yerleri yapmamışlar, hakını vermişler, Film sıkıcı değil, Cem Yılmaz filmde pek aktif değildi böyle olduğuda iyi olmuş, Russellin eşi biraz daha yaşlı olabilirdi, protesto sahneleri daha inandırıcı olabilirdi, Çanakkale savaşı sahneleri daha çok olabilirdi,Afyon kalesinden kuyuya atlayıp nereye çıktıkları belli olmayan bir yere gelmeleri ve hamamda hiç sıcak su buharı yokken terlemeleri ilginçti. Russell, Ayşe ve Yılmaz'a
gerektiğinden fazla yakın çekim yapmışlar. Çanakkale Savaşını bilmeyenler için açıklayıcı bir anlatım olmamış. Bir adamın 3 oğlunun aynı cephede yan yana savaşıyor olması inandırıcı değil, Film çekim olarak ses olarak yabancı oyuncuların performansı olarak güzel fakat anlatım ve senaryo olarak çok iyi diyemem, vizyondaki izlenmeye değer filmler arasında sayabilirim.
izlemeyenler için şimdiden iyi seyirler. Semih spoiler:
nehar02
nehar02

17 Ocak 2015 tarihinde eklendi
son on beş dakikası hiç olmamış. özenle kurduğu atmosferi bir anda yıkmış. türk filmi gibi bitirmiş filmi Gülücük
mesela, cold mountain, o enfes dramatizasyona çok da iyi yakışacak mutlu son'u bize çok görmüştü.
fakat tam da olması gerektiği gibi, hayat gibi bitirmişti filmi usta.

iyi bir film ama...

savaş sahneleri oldukça iyi çekilmiş. binbaşı hasan karakterine bu kadar objektif yaklaşması, anlamaya çalışması takdirlik.
Haluk T.
Haluk T.

4 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Gururumuzu okşayan bir film olsa da, senaryodaki kopukluklar ve Olga Kurylenko'nun zorla filme monte edilmiş gibi duran rolü nedeniyle vasatın pek üzerine çıkmıyor
cihat akın a.
cihat akın a.

7 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Fena değil sadece o dönemdeki Türk askerinin eğlence anlayışını rakı ile abartmış ama yabancı bir yönetmen gözü ile yapıldığı düşünülürse genel olarak iyi
TAHSİN M.
TAHSİN M.

2 Şubat 2015 tarihinde eklendi
guzel bır çalışma sonu askıda kalmış ama gayet ıyı turk oyuncular mukemmel
Uğur Tan Alpdoğan
Uğur Tan Alpdoğan

2 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Film güzel olmuş ama birazda acıklı sahneler var filmi beğendim Bence daha Güzel olabilirdi saygınız için teşekkür ederim
fezacan k.
fezacan k.

30 Aralık 2014 tarihinde eklendi
film iyi fakat 25 dakikadan fazla reklam izledik artık alkışlı tepkilerden sonra film başladı.