Türk Sinemasının son zamanlardaki nadide özgün senaryolarından biri ve kusursuz oyunculukla birleşince gerçekten güzel bir yapıt olmuş. izlenmesini kesinlikle tavsiye ederim. alışılagelmiş aşk filmi konusundan uzak güzel ve akıcı bir film olmuş
Filmde sürekli bir gizem var. Acaba sonunda ne olacak diye merakla sorguluyoruz hep. Zaten sonunu iyi bağlamasalar sıradan orta karar bir film çıkacakmış. 6/10 hakeder.( 698 )
Ezel dizisini seven varsa bu filmide çok zamanlarda izlediğim en iyi ve kaliteli Türk yapımı. Ciddi emekler harcanmış. Özellikle Zeynep Ferah Türk sinemasının aradığı taze kan olmuş bulunmakta. Filmin senarsiti ve yönetmeni Ezel dizisinden tanıdğımız Kerem Deren ki bu dizi senaryosu ve kurgusu itibariyle kesinlikle Türk dizilerinin üstünde bir yapım. Zaten Ezel dizisinde olduğu gibi sonu tam bir süpriz. Tavsiye ederim arkadaşlar.
Güzel film. oyuncular iyi ve hikaye de harika. Bu filmi izlerken gözlerim doldu. Romantik filmleri seven herkesin bu filmi izlemesini kesinlikle tavsiye ederim.
benim için 10/6,5 verebilirim zengin ünlü bir kiz , kendi halinde yasayan genç delikanli arasinda adaya gelisi ile duygusal yakinlasma Erdi yasaroglunun karikatürlerle yaptigi çizimleri hostu filme farklilik katmis Bozcaada zaten mekan olarak iyi seçilmis genel olarak 14 subat zamani ask filmlerinden biri olmus
Film çok güzel. Harika bir kurgu harika bir anlatım. Dibine kadar bayıldım. Ama yönetmeni ve senaristi kerem derene bir çift sözüm var. Arkadaş madem böyle güzel senaryo yazabiliyorsun madem böyle güzel bir film çekebiliyorsun ne demeye cingöz recai gibi bir faciaya imza attın. Hayır merak ediyorum sana ne verdiler veya ne içirdilerde bu kadar dandik bir film yazdın.
İnsanı bu kadar beklenti içine sokup sonrada hiçbir şey vermeyen bir film ancak böyle yapılır. Sanki Türkiye deki ilk sinema denemesi yapılan film bu film. Oyunculuklar çok başarılı ama film tam bir zaman kaybı. Çok basit ve yavan bir senaryo olmuş bence. Daha önce yüzlerce kez çevrilmiş bir film gibi olmuş. Zamanınızı boşa harcamak isterseniz izlenesi bir film.
Filmin çıkış tarihi çok iyi düşünülmüş. Çıktığı gün izledim ve etkilendim. Zaten oyuncularada bakarsak aksi düşünülemez. Sinemada ağlayanlar çoğunluktaydı. Dram ağır basıyor. Oyunculuklar güzel. 4 puan verdim. Aslında 5 puanıda hakediyor ama daha iyilerini izledim sanırım o yüzden 4 verdim. Teşekkürler.