Benim Dünyam
3,8

Demirtas
Demirtas

21 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Bana göre başarısız bir film olmuş. Duygusunu bana zerre kadar geçiremedi. Zaten yoktu ki geçirsin. Kızın küçüklüğünü oynayan çocuk oyuncu çok başarılıydı. Onun dışında beğendiğimi söyleyemicem.
cenit
cenit

29 Mart 2014 tarihinde eklendi
Black filmini daha önce seyrettiğim için bu film gerçekten gördüğüm en kötü filmler arasına girebilir. Oyunculuklar son derece kötü. Filmin ancak 20 dakikasına kadar dayanabildim.
Soner Ö.
Soner Ö.

16 Aralık 2013 tarihinde eklendi
uğur yücele yazıklar olsun bu filmin konusunu kendi yazdığını idda ettiği ve imdb de 8.1 oyla üst sıralarda yer alan 4 şubat 2005'te vizyona giren black filminin senaryosunun kendisine ait olduğunu idda ettiği için. ve bütün diğer oyunculara, film ekibine de yazıklar olsun. türk sinemasını böylelikle rezil ediyorsunuz.
http://www .imdb. com/title/tt0375611/?ref_=fn_al_tt_1
Akın G.
Akın G.

15 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Black adlı filmin görsel Türkçe dublajı... Konu gibi replikler de aynı... Filmin kendisi güzel elbette hem de oldukça hoş...Ancak Sony ile SQny arasındaki fark gibi..Bence oyuncu kadrosundaki isimlerle Black filminden çok daha başarılı çok daha güzel bir film oluşturulabilirdi... Bu kadronun performansı buna yeterdi ancak dediğim gibi bu film zaten vardı Eli'nin ismini Ela diye değiştirerek film çekiliyor olması günümüz Türk Sineması için düşündürücü...Sırada ne var erotik Aydemir Akbaş filmleri mi diye düşünmeden de edemiyorum...Türk Filmi Eşkıya ile iyi bir start vermişti devamını getirmeli bence....
Vuslat Brsn Ç.
Vuslat Brsn Ç.

29 Kasım 2013 tarihinde eklendi
uzun zamandır bu kadar anlamlı bir flım izlememiştım emeyı geçen herkese teşekkürler
Melis Zararsız
Melis Zararsız

28 Kasım 2013 tarihinde eklendi
gerçekten etkileyici bir film olmuş, güzel bir uyarlama. ağlattığı bir gerçek ama bu yüzden eleştirilmesi çok mantıklı gelmiyor. uğur yücel'in içinde olduğu projeleri seviyoruz!
Sema Altınay
Sema Altınay

25 Kasım 2013 tarihinde eklendi
çok beğendim izlenmesini şiddetle tavsiye ederim spoiler:
ercinn
ercinn

14 Kasım 2013 tarihinde eklendi
Öncelikle filme kopya diyen arkadaslar ,film kopya bile olsa bu sebebden yargılamanız ve eleştirmeniz çok yersiz ve basit bir davranış ımın oyuncu ve kurgu başarıları gözardı Saatin rolu her zamankinden farklı bu arada Uğur Yücelin sert tavırları filme gizem katıp sürükleyici olmuş.Eşimle gittim ve inanın bizim gibi bir çok kişininde boğazı düğüımcı ve oyunculara çok teşekkürler..
Amir Han
Amir Han

12 Kasım 2013 tarihinde eklendi
Haram yemeyen bir toplum! olarak öncelikle şunu belirtmeliyiz. Arkadaşlar filmin yapımcısı TMC zaten filmin afişinde uyarlama olduğunu ve 2005 yapımı "black" filminin senaristi olan Hintlinin adını deklare etmiş. Yani çalıntı değil. Gelelim filme. Uğur Yücel uyarlamanın bir nevi mirasın kaymağını yiyor. Fakat bunda çokta başarılı diyemeyiz. Türk kültürüne yönelik ufak tefek değişikliğe gidememiş. Örneğin kız isteme merasiminde yemek masasındaki günün anlamına binaen yapılan konuşma ve şerefe sahneleri çok absürd ve anlamsızdı. Uğur yücel'in oyunculuğu her zamankinden bir tık yukardaydı. Aynı şeyleri Beren Saat içinde söyleyebiliriz. Normalde Beren'in oyunculuğuna karşı bir antipatim olmasına rağmen bu filmde o umursamaz gıcık konuşma tavrıda olmadığından sessiz oyunculuğu gayet iyiydi. Çocuk oyuncu Melis 10 numara bir oyunculuk sergilemiş. Ayça Bingöl'de çok iyiydi. Kısacası özgün bir senaryo olmamasına rağmen ve ajitasyonun dibinede vurulsa filmin cezbedici yanını zedelemiyor. İzlemenizi öneririm.
Evrim Incesu
Evrim Incesu

11 Kasım 2013 tarihinde eklendi
oyunculuk filmin temposu bir yerli film için bence mükemmel
Gökhan Malkoç
Gökhan Malkoç

9 Kasım 2013 tarihinde eklendi
Tamamen oyunculuklara dayalı güzel bir film beren saat gerçekten çok çok çok başarılı...uğur yücel bence finalde oyunculuğunu ortaya koyuyor türk sineması adına başarılı bir film tebrikler
Emine K.
Emine K.

6 Kasım 2013 tarihinde eklendi
Bir oyuncu bu kadar mı güzel rol muhteşem bir film ki gerçekten gidilesi bir film şiddetle tavsiye defa bir filmde aşk yok ve dram var.
Müge ö.
Müge ö.

2 Kasım 2013 tarihinde eklendi
Benim Dünyam adlı filme en nihayet kızımla gidebildim..Oyuncu performansının en üst seviyede buluştuğu bu filmden çok etkilendim...Başta Uğur Yücel olmak üzere Beren Saat ve diğer oyuncuları tebrik ediyorum....bir insan hayatında ışığın ve sesin olmadığı o anlatılması zor kavramaları ve bunla yaşamak ama hayatta var olarak yaşamak gücünü,azmini bize çok güzel anlattılar...Her sahnesini ıslak gözlerle izlediğim bu film unutamayacağım filmler arasında yerini çoktan aldı bile....Işık,kostüm,müzik,makyaj ve sanat yönetmenliği açısından da çok başarılı bulduğum bu uyarlama filmin nice film yarışmalarında çok güzel dereceler alacağını düşünüyorum.....Ve bir kez daha hayatımda ışığın ve sesin ne kadar önemli olduğunu bana hatırlattıkları ve olamaz diye bir şeyin olamayacağını hatırlattıkları için bu filmin de yönetmeni olan Uğur Yücel ve emeği geçen tüm ekibe tekrar teşekkür etmek istiyorum..Bu filmi sakın kaçırmayın derim....
volkanick
volkanick

1 Kasım 2013 tarihinde eklendi
Film açılırken hangi filmden uyarlama yapıldığı yazı bir hırsızlık yapılması söz konusu değil.Üstelik internet sayesinde herkesin her şeyi izleyebildiği bir dünyada aklı başında hiç kimse böyle bir risk de sitedeki genel izleyici kitlesi gibi özellikle Türk sinemasından yeni ve orjinal şeyler bekliyorum ama bu filmin sırf uyarlama diye yerden yere vurulmasına da karşıyııca her ne kadar film bir televizyon dizisi standartlarında da olsa filmi tv dizisi olacak şekilde uzatıp ekranlara sürmeyen yapımcılara da teşekkür ederim(!) Beren Saat isimli hatun kişiden hazzetmesem de bu filmdeki performasını çok şirin bulduğumu söylemeliyim.Ülkemizin yetiştirdiği en büyük oyunculardan Uğur Yücel'in daha iyi performanslarını da izlemiştik ama kendisinin Aziz Nesin'e bu kadar benzediğini hiç farketmemiştim.
Ömer N.
Ömer N.

1 Kasım 2013 tarihinde eklendi
Gerçekten mükemmel bir film daha doğrusu mükemmel oyunculuklar herkes izlemeli....