Gece Vurgunu

Engin Yüksel
Engin Yüksel

13 Şubat 2015 tarihinde eklendi
başlarda sıksa da sonlara doğru ivme kazanan ve özgün konusuyla ilgi çeken bir film 6/10
mumillica
mumillica

13 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Başrolünü Jake Gyllenhaal’ ın, yönetmenliği ve senaristliği ise Dan Gilroy’ un üstlendiği, Gece Vurgunu ismiyle gösterime giren “Nightcrawler”, farklı hikâyesi ve çizdiği karakterizasyon ile izlenmeyi hak eden bir yapım olarak göze çarpıyor.
Şamil Ö.
Şamil Ö.

2 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Orta dozda aksiyon ve çoğu aksiyon filminde göremediğimiz orjinal bir senaryoyu bir arada arayan film severlerin kaçırmaması gereken bir film. Uygun oyuncu seçimleri, başarılı senaryo ve tatmin edici aksiyon bölümleri ile izlemesi keyif veren bir film. Ayrıca Jake Gyllenhaal'ın adını ''filmini izleyeceğim oyuncular listeme'' eklediğim film. Yorumumu şu sözler ile tamamlamak istiyorum; ''Hırs iyidir, insanı başarıya götüren kapıyı açan anahtarlardan birtanesidir. Eğer bu anahtarı hırslı olduğu kadar da zeki biri taşıyorsa açamayacağı kapı yokdur ama aynı hırs, fazla dozda kaçırıldığı taktirde insanı vahşi bir canavara da dönüştürebilir.''
Nyz D.
Nyz D.

6 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Gece Vurgunu...
Filmde Muhabirliğe merak salan bir adamın üzerinden kapitalizmin Amerika'da nasıl işlediğini net bir şekilde görebiliyorsunuz hatta kapitalizmin damarlara nasıl işlediğini!
Hırsızlık,Hırs,Gazetecilik, Arkadan vurma... Hem gerilim hem dram aynı anda bu filmde.
'Bir film öyle güzel olacak ki koltuğunuzda sağdan sola çevirtmeyecek sizi' derler sinema sektöründe bu film size sürekli olmasa da bölüm bölüm bu anı yaşatabilir.
Olmuş mu? olmuş bu film... İyi de olmuş.
Merve B.
Merve B.

13 Ağustos 2018 tarihinde eklendi
Jake Gyllenhaal, oyunculuğunu çok beğendiğim biri ve bu nedenle de filmi hiç düşünmeden izledim ve de gayet memnun kaldım.Çok gerçekçi bir yaklaşımla anlatılmış bir hırs ve başarı hikayesi.Biraz yavaş ama gayet akıcı giden bir sürece sahip.
Fatih Burak B.
Fatih Burak B.

3 Şubat 2015 tarihinde eklendi
Film farklı bir konuyu , güzel bir şekilde ele almış . Çok üst düzey bir film olmasa da rahatlıkla güzel diyebilirim . İzlemenizi tavsiye ederim.
Ibrahim G.
Ibrahim G.

12 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
Jake Gyenhall gibi kaliteli aktörün böyle ucuz filmlerde rol alması gerçekten üzücü...
Ramazan_1294
Ramazan_1294

10 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Etkileyici ve özgün. İyi kurgulanmış. Jake Gyllenhaal, Louis karakterini sağlam oynamış. İnsan hırsının gelebileceği o dehşet noktayı anlatıyor film. Seneler önce izlemeye niyetlenip bugün izlediğim ve keşke daha önce izleseydim dediğim bir film oldu.
Asilkan A
Asilkan A

9 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
''İnsan Oğlu Kendinden Başka Hiç Kimseyi Düşünmez'' Filmin Çoğu Dakikasında Bu Lafı Film Bize Hissetiriyo. Karekterimiz Lou Bloom Herkez Tarafından Dışlanmış Durumda Karekterimizde Artık İnsanlıktan Beklentilerinin Kalmadığına Hatta Onlardan Nefret Ediceğine Kanaat Getirir Ve Böylece Lou Bloomda Artık Diğer İnsanlar Gibi Sadece Kendini Düşünüp Kapitalizme Boyun Eğip Duygusuz Soğuk Kanlı Bir Varlık Haline Gelmeye Karar Verir. Unutmayın Hırs İyidir Ama İzin Verirseniz Sizi Yok Eder. Ayrıca Haber Kanallarıda Sırf Reyting Uğruna Kuralları Çiğneyip Vahşet Görüntülerini İnsanların Önüne Atıyorlar. İlginç Olanda İnsanların Bunlardan Zevk Alıp Sanki Olayı Kendileri Yaşayıp Tüm Duygularla Haberin İçine Girmeleri.