Kemik Koleksiyoncusu
4,1

112ozgur
112ozgur

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Bu film,sınıfının en iyisi.Cinayetler ve onların çözülmesi mükemmel.Çok iyi hazırlanmış,harika bir kurgu.
seher-parsana
seher-parsana

19 Mart 2007 tarihinde eklendi
defalarca seyrettim.süper süper türünün en iyilerinden
hilalhosgor
hilalhosgor

11 Mart 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle süper bir film.hayranlık içerisinde izledim.şideetle tawsiye edilirrr...10/10
burcuhazal
burcuhazal

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence güzel bi film işte tam gerilimlik deriz ya
keiraknightley-2
keiraknightley-2

11 Aralık 2006 tarihinde eklendi
ilk izlediimde sevmistim. mormalde angelinayı sevmem ama bu filmde iidi
canavar-cocuk-53
canavar-cocuk-53

19 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Çok güzel bi gerilim filmiydi şahsen çok beğendim ''katil kim,çok merak ediyorum'' cinsinden bi cinayet filmi oyunculuk her iki oyuncununda çok iyiydi izlemenizi tavsiye ederim...!!!8.5/10
odinhan
odinhan

17 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Vasatın üzerinde güzel bir gerilim..Senaryo gayet ilginç ve sürükleyici,anlatım ise biraz yavaş..10/7
hafize-2005
hafize-2005

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
çok güzel bi film bence... izlenmesi gerekli. jolie ve washington gerçekten ii iş yapmış...
omermrb
omermrb

13 Ekim 2006 tarihinde eklendi
gerçekten seyretmeye doyamadığım ve müthiş zevk ve merakla merakla seyrettiğim bir filmdi.
requiem87-2
requiem87-2

9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Tipik bi hollwood filmi izlemesseniz hiç ama hiç bişey kaçırmazsınız. Arasıra atvde veriyolar çok boşsanız izleyin derim
ozge-ilgin
ozge-ilgin

17 Eylül 2006 tarihinde eklendi
güzel bi film en azından çok sürükleyici
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

1 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Bu film angelina nın en sevdiğim filmi çok iyi bir oyunculuk çıkarmış. tabi ki oscar ödüllü denzel washington u da unutmamak gerekir. İkili çok iyi bir filme imza atmışlar özellikle bazı sahneler var ki hç ummadığınız kişi katil çıkıyor. Ve de üerinde çok düşünülmüş usta bir senaryo filmi izlenir kılıyor. 10/9
587-tra1n
587-tra1n

30 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Kim ne derse desin harika ve olağan üstü bir filmdi izlerken hiç sıkılmadım
banadolu
banadolu

18 Ocak 2005 tarihinde eklendi
vasatın üstünde ama çok ii bir gerilim diil.izlettiriyor fakat size ipucu wermiyo ve hiç düşünmediiniz bi sürprizle film bitince brz vakit kaybetmiş gibi hissediosunuz.çok büyük umutlarla izlemezseniz ii bi film
fidelio82
fidelio82

24 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Sıradan polisiyelerden sayılır,, ekstra hiçbirşey yok, üstüne üstlük bir sürü saçmalık, aşk ekleyelim de biraz romantik olsun romantizm sevenlere de hitap etsin demişler ama Angelina ile Denzel elma ile armut gibi, hiç uymamış. Bir de nedense hep amerikan filmlerinde vardır böyle satranç oyunu gibi cinayetler,, zaten bu başlı başına saçmalık. Sıktı artık böyle filmler