Hayalet Süvari
4,3

teslaxxx
teslaxxx

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
fantastik mekanlar insanı büyülüyor.
otrivine
otrivine

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Hikaye bakımından sıradan olabilir ama sinematografi bakımından başyapıt.
recepgulec86
recepgulec86

26 Mart 2007 tarihinde eklendi
acaip bir film olmuş. yer yer gülüyorsunuz, yer yer korkuyorsunuz, yer yer kovalamacanın içine giriyorsunuz. ama zevk alacağınız kesin :))
jackella
jackella

4 Aralık 2006 tarihinde eklendi
j. Depp ve Tim Burton muhteşem ikilim benim
ya...makas eller zaten muazzam bir filmdir. bunda da en çok ilgimi çeken ise J. Depp'in
eşsiz mimikleri olmuştur. Kendinizi masal dünyasına teslim ediyorsunuz ve film bittiğinde ise bu etkiden kurtulamıyorsunuz.İchabod Crane in rüyaları çok güzeldi...
toblerone91
toblerone91

29 Eylül 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en güzel filmlerden bir tanesi.zaten johnny nin hangi filmi güzel değil.fantastik ve macera dolu bir sinema şöleni.10-10 bile az bu filme.mükemmel.
revengacrw
revengacrw

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
pohahah harbiden dram nedir ya
yilmazmurt
yilmazmurt

23 Şubat 2004 tarihinde eklendi
mikkeykoko şimdi ben sana ağza bile alınmayacak bir laf sölesem( hani anlarsın ya!) sonrada yanlış anlama mecazi anlamda desem kabullenirmisin.Eğer kabullenirsen kimin zavallı olduğu daha iyi anlaşılır.Ve ilk defa senden duyuyorum İlah ın mecaz anlamda kullanıldığını.bence mecaz değil cahillikten sölenmiş bile laf.Allah ıslah etsin ne diyeyim.
tutkunum41
tutkunum41

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
birde BAŞSIZ SÜVARİ diye korku filmi var gzl oda...
ayhanpala
ayhanpala

10 Ekim 2003 tarihinde eklendi
filmi sadece muhteşem atmosferiyle ele aldığımızda bile Tim Burton'un ne kadar büyük bir yönetmen olduğunu anlıyoruz.Sleepy Hallow denilen küçük yerleşim biriminin harika tasarımı hikayenin puslu havası johny Deep ve christopher walken'in harika performanslarıyla on üzerinden onluk bir film yanılıyormuyum?
ruzgar-0007
ruzgar-0007

31 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
etkileyici ve sürükleyici bir filmm. sinemada izlerken o kadar etkilenmiştim ki, sanki o süvari perdeden atlayıp salona gelecekmiş gibi hissetmiştim...
Romantic-Prince
Romantic-Prince

27 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bilindik meşhur bir öğedir şüphesiz başsız atlı...Küçük çizgi filmlerde vs az işlenmezdi bu öğe.Ancak Tim Burton’ın yorumuyla beyazperdede izlemenin zevkini vermezdi hiç bir şey...Üstelik Johnny Deep gibi usta bir oyuncunun da performansıyla film adeta büyülüyor.İzlememiş arkadaşlara tavsiye ederim.
oceannereid
oceannereid

17 Aralık 2004 tarihinde eklendi
tipik johnny filmi!tipik iyi film örneği de diyeniliriz:)))
dirensar
dirensar

1 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Cok güzel bir filmdi. Yönetmenimiz gotik havayi çok güzel yansitmis. Tim Bruto rolünün hakkini vermis. Favori filmlerimden 10/9 .
cem-mcfly
cem-mcfly

19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bu film bana göre çok güzeldi.ama filmin konusu dramdan çok korku filmiydi.ama konu bakımından ve film bakımından izledigim en iyi filmlerden herkese tavsiye ediyorum.
sertac-kilic79
sertac-kilic79

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Tim burton johnny depp yapımı bir film daha Gotik mimari burton anlatımı güzel bir öykü dahada iyi olabilirdi