Hayalet Süvari
4,3

clubber80
clubber80

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
BU Kadar Guzel Bi Filme Yorum Yapmamak Olmaz Kesinlikle SüPeR SüPeR Bi Film Bu Filmi İzlemeyen Kalmasin 10 üzerinden 10
sanser44
sanser44

28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
mükemmel bir film izlediğim en iyi gerilim filmlerinden biri pardon dram
hayvanist
hayvanist

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
johnny depp i ilk seyrettiğim filmi.bu oyuncuyu ayakta alkışlıyorum
Selma S.
Selma S.

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
türü dram olarak yazıo ama ben gerilim olarak görmüştüm başka bi sitede ama tabiki gerilim deil gerilim filmi olarak izlerseniz bence daha çok gülersiniz.sahne çekimleri güzel,oyuncular güzel özellkile johnny depp yani güzel film izlenmesi gerekir bence...
therock53
therock53

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bir film
toxicty
toxicty

17 Şubat 2005 tarihinde eklendi
ıste bu benım adamım mutlak ızleyın...
requiem87-2
requiem87-2

9 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Bence puanını haketmiyo daha güzel bişeyler bekliyodm ama mekan inanılmaz gerçktn. gizem sevenler izlesin derim
smile-g
smile-g

11 Nisan 2004 tarihinde eklendi
ya bu film mükemmel....filmi ilk izlemeye başladığımda korkucam sanmıştım ama ichabod'u görünce nasıl korkabilirim ya çok şirin tabiki johnny depp bugün kendimi johnny depp'in filmlerine yorum yazmakta zorunlu hissediyorum neden bilmem ama süper herkes izlesin

jr-fildisi
jr-fildisi

21 Mart 2008 tarihinde eklendi
her geçen gün tim burton a hayran oLuyorum, bu adamın fiLmLeri mükemmeL, johnny depp de kaLitesini konu$turuyor.. izLemeyenLere kesinLikLe tavsiye edebiLirim
serhatisci61
serhatisci61

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Tim Burton ve Johnny Depp bu ikili mükemmel işler yapıyorlar..johnny deep olurda izlenmez mi doğuştan yetenkli süper bi oyuncu..tim burton dan iyi fantastic film yapan da yok bu arada izleyin kesinlikle..9/10
garrettie
garrettie

20 Ekim 2004 tarihinde eklendi
johnny depp bu filme cok guzel uymus ben bu filmin orjinalini de izlemistim ordakinden pek farkli degil bu da cok guzel ama johnny nin yanina christina cadisi hic yakismamis ozellikle depp in mimikleri cok ilginc bu filmde seyredin begenirsiniz !!
ozge-tun777
ozge-tun777

28 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Şu filme korkunç diyenlere şaşırıyorum.Film çok güzel olabilir.Filmin atmosferi ve Johnny Depp in permormansı harika olabilir.Ama bu film gerilim we korku yüklü deil.İnsana deişik bir atmosferde farklı tatlar weriyor o kadar.
adedvet
adedvet

2 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
bu puanı nasıl alır böyle bir film anlamakta güçlük çekiyorum. gereksiz bir filmdi diyebilirimsadece johnny depp başarılı diyebilirim. Başkada dieyecek iyi bir söz bulamıyorum doğrusu.
johnny-depp-edy
johnny-depp-edy

9 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biri.40 kere izlesem bıkmam.tek kelimeyle muhteşem.
cagdaspulluk
cagdaspulluk

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Tim ve Johhny hangi filmleri kötü?
Filmin konusu da güzeldi. 10/9