Hayalet Süvari
4,3

delicewatt
delicewatt

30 Eylül 2006 tarihinde eklendi
görüntü yönetmeni çok başarılı bir iş çıkarmış, tabi tim burton’un tarzı da yabana atılmamalı. johnny depp’e zaten denecek söz yok. bunlara rağmen çok da iyi bir film değil bence.
i-just-wanna-live
i-just-wanna-live

22 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Johhny’nin performansı hakkaten her zaman ki gibi çok ii. Mimiklerini çok ii kullanıo. Bi komiser olmasına rağmen filmde daa sewimli bi karakter çizio. Fİlmi beğendim ama daa ii bekliodum aslında.
Ahmet G.
Ahmet G.

8 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Ben beğendim.J.Deep arkadşımız,oynadığı her rolün hakkını bu kadar mı iyi verir yaw?!Sonu biraz saçma geldi diyeceğim ama içim el vermiyor.Daha iyi bağlanabilirdi.Neyse,izleyin görün!
esat-ozcan
esat-ozcan

18 Aralık 2004 tarihinde eklendi
tim burton ın en iyilerinden olmasa da gayet sıkı bir filmi
ozge-tun777
ozge-tun777

28 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Şu filme korkunç diyenlere şaşırıyorum.Film çok güzel olabilir.Filmin atmosferi ve Johnny Depp in permormansı harika olabilir.Ama bu film gerilim we korku yüklü deil.İnsana deişik bir atmosferde farklı tatlar weriyor o kadar.
nehirjix
nehirjix

30 Haziran 2004 tarihinde eklendi
sinemaya gitmeye başladığım yıllarda tesadüfen gittiğim bir film. filmi sinemada izlediğimde çok etkilenmiş,görselliğine bayılmıştım.şu an için hatırımda kalan şey Johnny Depp'in muhteşem oyunculuğuydu.kararlı,kendinden emin hareketleri ve soğukkanlılığı beni koltuğa çivileyen ve arada filmden çıkıp gitmemi engelleyen faktörlerdi. gerilmek istiyorsanız bu taraftan lütfen...