Gülsem mi korksam mı karar veremediğim bir film jhonny Depp’in mimikleri beni öldürüyor bayılıyorum.Çok eğlenceli gergin ve harika bir film :)Yine Tim Burton yine jhonney Depp :)
her geçen gün tim burton a hayran oLuyorum, bu adamın fiLmLeri mükemmeL, johnny depp de kaLitesini konu$turuyor.. izLemeyenLere kesinLikLe tavsiye edebiLirim
tim burton ın tarzı ilk 15 dakikada kendini belli ediyor hemen.karanlık ve iç karartıcı bir ortam, gerilim dolu bir hikaye var,ve bunların içine komedi unsurlarını yine çok iyi yerleştirmiş.oyuncular son derece başarılı,izlenebilir bir film.8 verdim ben
türü dram olarak yazıo ama ben gerilim olarak görmüştüm başka bi sitede ama tabiki gerilim deil gerilim filmi olarak izlerseniz bence daha çok gülersiniz.sahne çekimleri güzel,oyuncular güzel özellkile johnny depp yani güzel film izlenmesi gerekir bence...
izlediğim en güzel filmlerden bir tanesi.zaten johnny nin hangi filmi güzel değil.fantastik ve macera dolu bir sinema şöleni.10-10 bile az bu filme.mükemmel.
Hatırlıyorum da daha vizyona girer girmez heyecanla sinemaya koşmuştum... O günler için film hakikaten beklentilerimi karşılamaya yetmişti.. Film bittiğinde heyecanlandığıma değdini anlamıştım... Filmi günümüzde dvd veya başka yollardan seyrettiğinizde ve bugünkü teknikler açısından değerlendirildiğinde bariz kurgusal hataların olduğu ifade edilebilir.. Ancak o günün koşullarında hakikaten oldukça tatmin ediciydi.. Şu an seyrettiğimde dahi hiçbir kurgusal yanlışı beni rahatsız etmiyor. Bir Deep coşkusu var filmde, toy bir Ricci de olsa film karakteristlik bir başarı örneği olarak karşımızda duruyor... Bugün bile keyfi marjinalleştiren bir noktada sinemaseverlerin karşısında duruyor.. Özellikle 30 yaş ve üstü sinema tutkunları bu filmi seyretmediyseniz ne yazık ki çok şey kaybetmiş sayılırsınız.
bu film bana göre çok güzeldi.ama filmin konusu dramdan çok korku filmiydi.ama konu bakımından ve film bakımından izledigim en iyi filmlerden herkese tavsiye ediyorum.
korku filmi mi hayır,komedi mi hayır,dram mı hayır,polisiye mi hayır..ama çok güldüm, azcık korktum ,birazcık obaa dedim.tim burton ya her zamanki gibi muhteşem.