Hayalet Süvari
4,3

khaleesi
khaleesi

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
filmin türünün dram olması yanlış bence,komedi olmalıydı :) Johnny Depp yine sıradışı mimiklerini kullanmış e hal böyleyken insan gülmeden edemiyo ve filmin türü de komediye girio bence :DD filmin konusu sıradan ama Johnny Depp yine süperdi :))
dhamir-
dhamir-

24 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Tim Burton, fazla söze gerek yok.
Chev
Chev

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
depp depp yine müthiş yine müthiş kaçırmayın
-alp-
-alp-

5 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Filmin iyi olması için johnny depp yeterli değilmi:) Film güzel. Defalarca sıkılmadan izlenebilir. 10/9
atillaburge
atillaburge

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Hatırlıyorum da daha vizyona girer girmez heyecanla sinemaya koşmuştum... O günler için film hakikaten beklentilerimi karşılamaya yetmişti.. Film bittiğinde heyecanlandığıma değdini anlamıştım... Filmi günümüzde dvd veya başka yollardan seyrettiğinizde ve bugünkü teknikler açısından değerlendirildiğinde bariz kurgusal hataların olduğu ifade edilebilir.. Ancak o günün koşullarında hakikaten oldukça tatmin ediciydi.. Şu an seyrettiğimde dahi hiçbir kurgusal yanlışı beni rahatsız etmiyor. Bir Deep coşkusu var filmde, toy bir Ricci de olsa film karakteristlik bir başarı örneği olarak karşımızda duruyor... Bugün bile keyfi marjinalleştiren bir noktada sinemaseverlerin karşısında duruyor.. Özellikle 30 yaş ve üstü sinema tutkunları bu filmi seyretmediyseniz ne yazık ki çok şey kaybetmiş sayılırsınız.
ihate-clowns
ihate-clowns

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
korku filmi mi hayır,komedi mi hayır,dram mı hayır,polisiye mi hayır..ama çok güldüm, azcık korktum ,birazcık obaa dedim.tim burton ya her zamanki gibi muhteşem.
cherie2389
cherie2389

30 Aralık 2009 tarihinde eklendi
farklı ve tuhaf karakterler ve anlatımıyla tim burton ona olabilecek en güzel baharatıyla johhny deep izlenesi izlenesi..
rudeonerudeone
rudeonerudeone

28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
tim burton ın tarzı ilk 15 dakikada kendini belli ediyor hemen.karanlık ve iç karartıcı bir ortam, gerilim dolu bir hikaye var,ve bunların içine komedi unsurlarını yine çok iyi yerleştirmiş.oyuncular son derece başarılı,izlenebilir bir film.8 verdim ben
karizmatik062915
karizmatik062915

4 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Tim Burtonın üstüne fantastik film yapan yok mükemmel fantastik filmleri var teşekkürler tim burton helal olsun...
sinema
1 ziyaretçi
30 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Bu tarz filmleri izlerken görmeye alıştığımız Johnny Deep'i ilk defa oyunculuk olarak bu kadar vasat gördüm. Yaptığı mimikler korku gerilim filminde olması gereken en son şeylerden. Gerilim ve korkunun iyi harmanlandığı filmde sürpriz yok. Gerilim severlerin izlemesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum.
banadolu
banadolu

5 Eylül 2003 tarihinde eklendi
tim burton film yapar da beğenmemek olur mu?bu adam tam bir atmosfer yaratma ustsı.beetlejuice ve batman'den sonra sleepy hollow!karanlık çekimler,dinmeyen bir tempo ve gerilim,johnny depp'in hayat verdiği örümceklerden korkan kahraman(!) ichabod crane.belki aşk hikayesi biraz kötü ama film gibi film işte
alba42
alba42

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filmi izlemeye başlarken önyargılar mevcuttu ama izlemeye başladıktan sonra hepsi yok olmaya başladı.Gerek atmosferiyle olsun gerekte müzikleriyle sizi içine çeken enfes bir film.
onurdolanbay
onurdolanbay

22 Şubat 2005 tarihinde eklendi
güzeldi yanlız bayılmasının nesi komikti onu anlayamadım
emreavcar
emreavcar

6 Ekim 2003 tarihinde eklendi
Tim Burton'ın en beğendiğim filmlerden biri olan 'Hayalet Süvari', yönetmenin hayalgücünü en iyi yansıtan filmlerinden biri. Christopher Walken ise filmin en 'cool' yanı... (8/10)
ygemici
ygemici

26 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
Johnny Depp gene farklı bir tarzda filme imza atmış. spoiler: Johnny Depp bir dedektif ve çözülemeyen bir olay için çağrılıyor
.izlemenizi tavsiye edebilirim.