ozge-tun777
28 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
Şu filme korkunç diyenlere şaşırıyorum.Film çok güzel olabilir.Filmin atmosferi ve Johnny Depp in permormansı harika olabilir.Ama bu film gerilim we korku yüklü deil.İnsana deişik bir atmosferde farklı tatlar weriyor o kadar.
türü dram olarak yazıo ama ben gerilim olarak görmüştüm başka bi sitede ama tabiki gerilim deil gerilim filmi olarak izlerseniz bence daha çok gülersiniz.sahne çekimleri güzel,oyuncular güzel özellkile johnny depp yani güzel film izlenmesi gerekir bence...
Bu tarz filmleri izlerken görmeye alıştığımız Johnny Deep'i ilk defa oyunculuk olarak bu kadar vasat gördüm. Yaptığı mimikler korku gerilim filminde olması gereken en son şeylerden. Gerilim ve korkunun iyi harmanlandığı filmde sürpriz yok. Gerilim severlerin izlemesi gereken bir film olduğunu düşünüyorum.
Johnny Depp gene farklı bir tarzda filme imza atmış.spoiler: Johnny Depp bir dedektif ve çözülemeyen bir olay için çağrılıyor .izlemenizi tavsiye edebilirim.
izlediğim en güzel filmlerden bir tanesi.zaten johnny nin hangi filmi güzel değil.fantastik ve macera dolu bir sinema şöleni.10-10 bile az bu filme.mükemmel.
bu puanı nasıl alır böyle bir film anlamakta güçlük çekiyorum. gereksiz bir filmdi diyebilirimsadece johnny depp başarılı diyebilirim. Başkada dieyecek iyi bir söz bulamıyorum doğrusu.
mikkeykoko şimdi ben sana ağza bile alınmayacak bir laf sölesem( hani anlarsın ya!) sonrada yanlış anlama mecazi anlamda desem kabullenirmisin.Eğer kabullenirsen kimin zavallı olduğu daha iyi anlaşılır.Ve ilk defa senden duyuyorum İlah ın mecaz anlamda kullanıldığını.bence mecaz değil cahillikten sölenmiş bile laf.Allah ıslah etsin ne diyeyim.
tim burton johnny depp alısık oldugumuz ikili ve sonuc her zaman ki gibi tek kelimeyle mükemmel hayatımda etkilendigim nadir filmlerden bi tanesi johnny depp yine döktürmüş konu cok güzel kurgulanmıs bence herkesin izlemesi gerekiyo arsive hala koymadınız mı daha ne bekliyosunuz :)
Kardeşlerim ben Depp'i çok seviyorum. Benim sorunum aktörlerle değil, filmlerle. Siz de bunu kavrayamıyorsunuz. İşaretlere pek dikkat etmediğim doğru, sonradan farkettim. Sadece bu konuda hemfikiriz. Ayrıca Depp'in Di Caprio'nun abisini oynadığı bir film var. Çok güzel bir film, fanlarına tavsiye ederim. Ben size uygun gelmesede fikirlerimi savunmaya devam edeceğim.