Hesabım
    Patron Mutlu Son İstiyor
     Patron Mutlu Son İstiyor
    1 Ocak 2014 Sinemada | 1s 50dk | Komedi, Romantik
    Yönetmen Kıvanç Baruönü
    |
    Senarist Yılmaz Erdoğan
    Oyuncular: Tolga Çevik, Ezgi Mola, Murat Başoğlu
    Üyeler
    3,5 444 Puanlama, 54 Eleştiri
    Beyazperde
    3,0
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Yapımcı İsfendiyar, senaristlik yapan Sinan'ı romantik komedi filmi senaryosu yazması için Kapadokya'ya gönderir. Burada bir butik otele yerleşen Sinan zor durumdadır. Çünkü ne yazacağı konusunda hiçbir fikri yoktur. Üstelik düşünmek için yeterli zamana sahip değildir. Patronu, işini bir an önce bitirmesi için ona baskı yapmaktadır. Sinan, butik otelin sahibi olan İzzet Bey'in kızı Eylül'le tanışır ve ondan çok etkilenir. Hatta ondan ilham alarak yazacağı senaryoyu onun üzerine kurmaya karar verir. Ancak bir sorun vardır: Eylül, ünlü bir oyuncu olan Faruk'la nişanlıdır. Faruk ile Sinan birbirlerini uzun zamandır tanımaktadırlar ve bu tanışıklık pek hoş anılarla dolu değildir. Çünkü Sinan, zamanında yakın arkadaş olduğu Faruk'un sevgilisini çalmıştır; bu yüzden de Faruk, Sinan'ı düşman ilan etmiştir.

    Beyazperde Eleştirisi

    3,0
    Ortalama
    Patron Mutlu Son İstiyor

    Hollywood, Yeşilçam filmi çekse...

    Yazar: Funda Sularöz
    Senarist Sinan (Tolga Çevik) patronu tarafından, yazacağı senaryoya ilham olması için Kapadokya’ya yollanır. Patronun senaryodan 3 beklentisi vardır; komik olacak, içinde aşk olacak ve mutlu sonla bitecek. Kısa süre içerisinde bitirmesi gerektiği senaryoya konu bulma sıkıntısı çeken Sinan, çareyi kendi hayatını yazmakta bulur. Otelin sahibinin kızı Eylül’e (Ezgi Mola) daha ilk görüşte abayı yakmıştır. Ama senaryoya gereken çatışma, Sinan’ı üzecek cinstendir. Eylül bir dizide başrol oynayan yakışıklı Faruk (Murat Başoğlu) ile evlenmek üzeredir. Üstelik Faruk daha önceden Sinan’ın en yakın arkadaşı olmasına rağmen kız arkadaşını çalmıştır. Peki bu hikaye mutlu sonla bitecek midir? Hollywood, Yeşilçam filmi çekse aşağı yukarı yine bir Patron Mutlu Son İstiyor filmi çıkardı. Zaten filmde de Sinan kendi yazdığı senaryo için Yeşilçam filmi tadında olduğunu söylüyor. Senaryonun matematiksel yap

    Fragmanlar

    Patron Mutlu Son İstiyor Fragman 2:10
    Patron Mutlu Son İstiyor Fragman
    198.968 gösterim

    Ekstra Videolar

    Patron Mutlu Son İstiyor Video Klip 1:51
    Patron Mutlu Son İstiyor Video Klip
    6.992 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    TV’de Hafta Sonu (16-18 Ağustos)
    Haberler - TV Özel Dosyalar
    16 Ağustos 2019 Cuma
    TV’de Hafta Sonu (1-3 Şubat)
    Haberler - TV Özel Dosyalar
    Mad Max: Fury Road, Maymunlar Cehennemi: Savaş, Coco...
    1 Şubat 2019 Cuma
    2014'te Türkiye'de Sinema Sektörü Ne Durumdaydı?
    Haberler - Sektörden
    Antrakt Sinema, Türkiye'deki sinema sektörünü mercek altına aldı.
    17 Aralık 2014 Çarşamba
    Türkiye Sineması Dünya Akademik Buluşmaları'nın İlk Durağı Moskova
    Haberler - Sektörden
    Elif Dağdeviren’in direktörlüğünde bu yıl hayata geçen “Türkiye Sineması Dünya Akademik Buluşmaları”nın (TSDAB) ilki 19-23…
    12 Kasım 2014 Çarşamba
    Show TV’den Yerli Film Şöleni
    Haberler - TV Kanalları
    Düğün Dernek, Kelebeğin Rüyası, Hükümet Kadın 2 ve daha fazlası…
    4 Eylül 2014 Perşembe

    Oyuncular

    Tolga Çevik
    Rolü : Sinan
    Ezgi Mola
    Rolü : Eylül
    Murat Başoğlu
    Rolü : Faruk
    Erkan Can
    Rolü : Arif

    İzleyici eleştirisi: sevdiler

    En iyi ve en faydalı yorumlar
    Emre Ö.
    Emre Ö.

    Takipçi 2 değerlendirmeler Takip Et!

    5,0
    2 Şubat 2014 tarihinde eklendi
    bu filme kötü diyenler ne bekliyorlar anlamıyorum yani daha iyi bir film yapacaklarsa alsınlar kamerayı ellerine bir çekmeyi denesinler bakalım nasıl olcak film tam anlamıyla fevkaladenin fevkinde izlenebilecek bir film
    Efkan B.
    Efkan B.

    Takipçi 8 değerlendirmeler Takip Et!

    5,0
    11 Ocak 2014 tarihinde eklendi
    bence iyi bir 2014 yapımı romantik komedi filmi. tolga ve ezgi birbirini iyi tamamlar. diğer oyuncular murat başoğlu,erkan can ve ersin korkut süperdi
    konuk oyuncu nun saba tümer olması filme ayrı renk katmış
    ben bu filmi cine atlantis kurtköyde izledim
    Amir Han
    Amir Han

    Takipçi 452 değerlendirmeler Takip Et!

    3,5
    9 Ocak 2014 tarihinde eklendi
    Yılmaz Erdoğan imzalı bir film daha. Komedi neredeyse tekelleşmeye doğru gidiyor. BKM burada başı çekiyor. Filmin prodüksiyonu gayet zengin. Nüktedan espriler var fakat gülmekten yerlere yatıracak bir film değil. Tolga Çevik sempatik görünümü ile filmi sürüklemiş. Ersin Korkut komedi unsuru olarak kullanılabilecekken sıradan ve repliği az bir taksici rolünde oynamış. Eğlendirici fakat öyle abartıldığı kadar komik değil.
    Buğra B.
    Buğra B.

    3 değerlendirmeler Takip Et!

    5,0
    10 Ocak 2014 tarihinde eklendi
    2. sini istiyorum. Çok muhteşem bi film. Böyle bir film izlettiğiniz için teşekkürler.

    Fotoğraflar

    Bunları Biliyor musunuz?

    Oyuncu Görüşleri

    Kapadokya'da bir otel işleten bir karakteri canlandıran Ezgi Mola , filmin özellikle komedi yönü ağır basan bir romantik komedi olduğunu dile getirmiş.Tolga Çevik ise benim için bu filmin çekimlerinde en zorlandığım şey taktığım peruktu demiş. 

    Konuk Oyuncu

    Filmde Saba Tümer, konuk oyuncu olarak yer alıyor.

    Senaryo

    Patron Mutlu Son İstiyor, Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı fakat yönetmen olarak yer almadığı ilk film olma özelliğini taşıyor.

    Teknik bilgiler

    Ülke Türkiye
    Dağıtımcı UIP Türkiye
    Yapım yılı 2014
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar 6 başlık
    Bütçe -
    Dil Türkçe
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2014, En iyi film: Komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2014.

    Yorumlar

    • optumkibbye O.
      beğenen arkadaşların zevkine şaşırıyorum. oyunculuklar dışında hiç bi numarası olmayan bi filmdi bencesırf tolga çevik var diye beğendiklerini düşünüyorum
    • kayseri38
      ayy tmm tmm cocoğum snn dediğinergenler yorum yapmasın rica ediyorum yaa
    • Abdullah A.
      Filmi çok beğenerek izledim ve beğenmeyen arkadaşları da, çok güldüm. Bu filmde sadece Komedi yok, Romantik Komedi var. Romantiklik araya girince, Komedinin o kadar ağır basmadığı gerçeği var. Bir kere bunu atın kafadan. Tolga Çevik'in sadece komedi tarzı işlerde değil, aynı zamanda da romantiklik anlamı taşıyan işlerde de yer alabildiğini gördük. Bazı sahnelerde kahkaha attırdı ama genel olarak tebessüm ettirdi. Romantik Komedi tarzı filmlerde genel olarak tebessüm ettirdiğini görürüz. Gerektiği zaman da ağlatacak kıvama geldi. Tolga Çevik, Ezgi Mola ve hatta Erkan Can da çok başarılıydı. Diğer oyuncular, senarist ve yönetmene de ayrı bir parantez açmak lazım. Çok doğal bir film ve bu tarz filmlere aslında hep olumlu yaklaşılması lazım. Ben çok beğendim yani, çok başarılı bir iş çıkmış.
    • nusegriy
      Olmamış. Filmin her yerinden Yılmaz ERDOĞAN mizahı fırlıyor. Durmaksızın yinelenen kelime oyunları ve bundan espri çıkarma kaygısı. Yıllardır aynı mizah artık sıktı ama ERDOĞAN anlamamakta ısrarcı her nedense.
    • Eda K.
      Öncelikle herkesin kendi görüşü tabiki ama bende yorum yapmak istiyorum. Bazı insanlar bu filme giderken "komedi" filmi olarak görüp gitmiş sanırım. Özetini okuyup fragmanı izleyenler zaten bunun böyle olmadıgını anlar diye dusunuyorum. Gülmedik mi? Elbette güldük ama heran her dakika güldürmeyi bekleyip gitmek bence saçma bir olay. Tolga Çevik çok sevilen bir komedyen ve Komedi dükkanından dolayı filmlerininde o tarz olması gerekmiyor. Evet klasik bir konuydu belkı ama bunu birde Tolga çevik tarzından izlemek güzeldi diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi vakit kaybı, berbat ötesi oldugunu dusunmuyorum. Ben gayette güzel dakikalar geçirdim.Saçma sapan yorumlar yapmanızı gerektirecek bir film değil. Tarzınız değilse gitmeseydiniz.Yada beyazperde bunun için var açın okuyun fragmanı izleyin çok zor değil.
    • Murat B.
      dvd si ne zaman çıkar bilen varsa lütfen söyleyin
    • kayseri38
      tolga çevik sinema filmlerinde oynamaya devam ettikçe kariyerini mahvediyor
    • Nuda K.
      bu film de yakında tv kanallarında gösterilir. reklam veren için güzel film izleyicisi için berbat
    • volkanick
      Her diyaloğundan Yılmaz Erdoğan akan film oldukça iyi ilk yarı performansının ardından ikinci yarı lige tutunmaya çalışan ama küme düşen futbol takımları gibi olmuş.Durum komedisi yaratılmaya çalışan sahneler pek başarılı değildi bence, özellikle arı sahnesi son derece gereksiz,çocukça ve saçmaydı.Filmin en iyi tarafı özellikle ilk yarıda dikkat çeken bazı diyaloglardı.Sonuç itibariyle Tolga Çevik'i çok sevsem de sinemada izlemek için zahmet edilmesi gerekmeyen bir film olduğunu düşünüyorum.
    • Selda Koloto?lu
      güzel bir filmdi emeği geçenlere teşekkürler, sonuçta hoş vakit geçirmek değilmidir sinema , tolga çevik ve ezgi mola başta olmak üzere sevdiğim oyuncuları seyretmek keyifti idi. başarıları devam etsin :))
    • Onur O.
      Insanlari uyarmak icin bu siteye is edinip uye olmami sagliyacak kadar kotu bir film. Cok bir beklentim olmadan gittigim halde bu kadar da bos bir sey izleyecegimi hic tahmin edemezdim. Emegi gecenlere saygisizlik etmek istemem ama seyirciyide salak yerine koymak cok ayip. Turk filmi olunca destekleyelim bizim de bir katkimiz olsun istiyoruz, hatalarini gormeyelim sahip cikalim diyoruz ama bir yere kadar maalesef. Konu yok, daha dogrusu ilk 5 dakkikada nasil devam edecegini gozunuz kapali tahmin edebilceginiz bir sey var ama o seye konu denmez. Duygu yok, oyunculuk yok, gerilim yok, saskinlik yok, merak yok, mizah yok, yok oglu yok. Yilmaz bey olurda okursaniz yorumumu, onceki islerinizin yanindan bile gecememis bu. Hazirlik asamasinda projenizi paylastiginiz kisiler super olmus dedilerse eger, bilinki ya basarisiz olmanizi istemisler yada ayip olmasin diye sizi yanlis yonledirmisler. Kisaca hic olmamis, olamamis... Not: Daha cok insani uyarmak icin kullanici yorumlarina yazdigim fikirlerimi burayada aynen kopyaliyorum. Ayrica orda filmi begenmeyenlere Recep Ivedik zihniyetli, argolu, kufurlu filmleri seviyorsunuz sanirim diyen arkadaslar receple meceple hic isim olmaz, siz benim ne sevdigimle ilgili tahmin yapmayi birakinda filmde sizi sizden alan neydi onu bir aciklayin. Bombos bir filme kotu demiyimde ne diyim bilemedimki?
    • aynur ?.
      Tek kelimeyle vakit kaybı!
    • Rg
      Değerli arkadaşlar YUNUS EMRE diyorum ve AŞK diyorum, YÜREĞİNİZİN DİLLENDİĞİNİ HİSSEDECEKSİNİZ! Bu sinema dünyasında gelmiş geçmiş ruhunuzu nakış nakış Aşk nedir!? işleyeceğiniz bir FiLM; bugün Galasındaydım Sinemada teklifsiz 5 kez Gerçek Aşkı hissetmek için izleyeceğim... tavsiye değil sadece Aşk! diyorum... yorum size kalmış...;..(( sinema deyince diğer yerli sinemaya aynı cefayı harcamaya, katlanmaya, davet ediyorum... ve yine AŞK diyor şiddetle YUNUS EMRE tavsiye ederim!...
    • Duygu Kocabaylıoğlu
      BKM'den güldürme potansiyeli yine yüksek bir iş kapıda. cumayı beklemeden, senenin ilk günü, çarşambadan vizyona girmesi de cabası...
    Back to Top