Ortalama puan
3,3
19 Puanlama
5
0 Eleştiri
4
0 Eleştiri
3
1 Eleştiri
2
3 Eleştiri
1
0 Eleştiri
0
0 Eleştiri
Sırala
Filtrele:
Hepsi
Bu tarz filmler genelde birbirine benzer ama önemli olan akıcılık, oyunculuk ve mantıklı bir sonla bitmesidir. Film de kurgu ve oyunculuk güzeldi, yeteri kadar germese de kendisini izlettiriyor.
çok daha iyi olduğunu düşünsem de maalesef benim için vasat olduğunu gördüm fakat konunun ve konseptin farklı olması izlenmesi için yeterli 5/10
Filmin çok az salonda gösterime girmesine şaşırdım.Gerilimi sevenler için biçilmiş bir film olmasa da izlenebilinir bir film.Filmin sonuna doğru son bu kadar basit mi derken olmadığını anlıyorsunuz. Çocuk olmasına rağmen rolü iyi oynuyor.
farklı tarzda film yapmışlar.. ama çok çok çok başarılı bir film olduğunu ne yazık ki söyleyemeyeceğim.. idare ederlik bir film.. yinede izlenir.
- En son Beyazperde eleştirileri
- En İyi Filmler
- Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler