Eyyvah Eyvah 3

ilk iki filmin yerini tutmuyor.filmin kalitesi düşmüş.10/6
Ata Kalinyazgan
Ata Kalinyazgan

1 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Eyyvah Eyvah 3, içinde müzik ve aşkı barındırıyor, anlamlı mesajlar içeriyor ve en önemlisi de güzelce güldürüyor; ailecek gidilip keyifle izlenecek türden yani. Çanakkale'nin havasını da filmin her anında hissediyor, mekan seçimlerine hayran kalıyorsunuz. İlk iki filmde de olduğu gibi çoğunlukla eğlendiren, kimi zaman hoş bir duygusallık estiren naif bir yerli komedi izleyeceksiniz. En azından izleyeceğiniz komedinin Düğün Dernek'ten biraz daha iyi olduğu kesin. Mükemmeliyetçi değilseniz eğer, salondan mutlu ayrılacağınızın garantisini veriyorum... -Devamı:
y-osmanoglu
y-osmanoglu

3 Şubat 2014 tarihinde eklendi
1. ve 2. film kadar sürükleyici olmasa da eğlenmek ve vakit geçirmek için güzel bir film. Artık 4. film çekilmez diye düşünüyorum.
GoGoBaBa
GoGoBaBa

2 Mart 2014 tarihinde eklendi
Film değilde adeta yerli dizi izliyorsunuz havası var :( süprizi şaşırtması akılda kalıcı yanları yok yada hiç yok :D Ama birçok abuksabuk komedi yerli filminden onlarca kez iyidir derim.
mehmet53
mehmet53

23 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
diğer iki filminden biraz daha zayıf bir film olmuş diyebilirim ama genede eğlendiren komik bir filmdi
umut akkaya
umut akkaya

19 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Serinin ilk iki filmi gibi buda oldukça güzeldi. Son zamanda sinemada izlediğim filmler arasında en keyif aldığım diyebilirim. Dördüncüsü gelmeli mi, şüpheliyim. Ama kaliteli bir senaryo hazırlanırsa neden olmasın. Recep İvedik gibi berbat bir serinin bile dördüncüsü çıkıyorken Eyvah Eyvahın da pek ala dördüncüsü çıkabilir. En azından ortada kaliteli bir iş var.
TC Mustafa B.
TC Mustafa B.

11 Şubat 2014 tarihinde eklendi
ilk 2 filmi çok daha güzeldi, özellikle ilk filmini izlediğimde Demet Akbağ"a hayran kalmıştım vay be meğer bu kadın ne kadar güzelmiş demiştim, şimdi çok yaşlanmışlar özellikle yakın çekimlerde berbattı. Komedi filmi olarak akıllarda kalan bu film bu kez biraz drama olmuş. Çok daha iyisini beklerdim bu kadroya
Ahmet Y.
Ahmet Y.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

2 Mart 2014 tarihinde eklendi
Güzel bir film değildi açıkçası,Komik değilde dram daha ağır bastı.5 üzerinden 3 değeri. :)
C.K.35
C.K.35

4 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Tabii ki Türk ve dünya sinemasında olduğu gibi tutan filmlerin devamının gelmesi artık sinemaseverleri çok da şaşırtan bi durum olmuyor doğrusu. Lakin şöyle ki tüm ailenin karşısına geçip belki de şu hayatta en çok ihtiyacımız olan gülmeyi bize en tatlı ve en nadide şekilde yaptıran bir Türk yapımı devam filmi karşımızda. Trakya yöresinin müthiş insanlarının güncel hayatlarının komik yönlerini üstüne basarak söylemek gerekir ki argosuz ve saf haliyle anlatan filmimiz sinemamızın güzel örneklerinden biri. 374 salonda gösterime giren film ilk hafta 778.475 kişiyi salonlara çekmiş ve vizyona iyi bi giriş yapmış durumda. Çok fazla önceki filmlere bakaraktan bi ekstrası olmadığı söylenebilir fakat, ailecek serisine hayran olduğumuz film bize yine her ne olursa olsun kendini beğendirdi. Türk yapımı olması dolayısıyla da sinemada izlenmesini gerektiğini düşünüyorum ben şahsen ...