Eyyvah Eyvah 3
3,2

Alp T.
Alp T.

1 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Film diğer ilk 2 film gibi muhteşemdi. Yalnız ben bu filmin serideki diğer filmlerden bir tık daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Oldukça komik, hiç sıkmadan sürükleyici, neşeli ve eğlenceli bir film olmuş. Özellikle Ata Demirer, Demet Akbağ gibi serideki oyuncuların dışında seriye yeni katılan Cengiz Bozkurt ve Serra Yılmaz'ın oyunculuğunu çok beğendim. Bu arada Güldür Güldür ekibindeki bazı oyuncuları da bu filmde görmek hoştu. Sonuç olarak eğlenmek ve seriyi sevenlerin ve herkesin mutlaka kaçırmaması gereken bir film olmuş. Tavsiye ederim. 4/5
Furkan Y.
Furkan Y.

26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Güldüren, güzel vakit geçirten bir film. Ata Demirer'in mimikleri bile yetiyor.
Ümit D.
Ümit D.

12 Mart 2014 tarihinde eklendi
Bize küfretmeden komedi de olabileceğini gösteren Ata Demirer'e saygılarımı iletiyorum. Hepinizin eline sağlık usta.
Efe Canik
Efe Canik

1 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Bence film inanılmaz olmuş hayatımda bu kadar güldüğüm başka bi film hatırlamıyorum(Düğün Dernek de bunun kadar komikti). Tamam 5/5 lik film değil çünkü bu sefer hikaye ÇOOK AZ daha zayıf diğerlerine göre ama gerçekten Ata Demirer çok zeki bir adam bu filmde de zekasını konuşturmuş ve inanılmaz espriler yazmış ve de yönetmen Hakan Algül de her zaman olduğu gibi gayet güzel ve sade çekimlerlerle bize Çanakkale'nin o cana yakın atmosferini yaşatmış. Bakın beni daha tanımıyorsunuz ama güvenin bana inanılmaz eğlenceli ve komik film ben gözlerim yaşlı çıktım salondan. Şiddetle tavsiye ederim
Abdul Hamit P.
Abdul Hamit P.

12 Mart 2014 tarihinde eklendi
Bir devam filmi olan Eyvah Eyvah 3 bu sefer farklı bir konuyu ele alarak yine güldürmeyi başarmakta, emeğinize sağlık
Mina P.
Mina P.

6 Şubat 2014 tarihinde eklendi
spoiler:

Tek kelimeyle HARİKAYDI...Filme sırf Hüseyin Badem ve Firuzan Abla için gittim n'ın o çakma Seda Sayan tiplemesi çok komik es Hanım'ın Firuzan'a cevap verdiği bölüm çook gü arada Bayram Berk Badem çok tatlı.
Emre Ö.
Emre Ö.

8 Şubat 2014 tarihinde eklendi
bunu dün izledim çok güzeldi oyuncular gayet iyi senaryo gayet iyi izlenilecek film tavsiye ederim
Ünsal K.
Ünsal K.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

6 Şubat 2014 tarihinde eklendi
20:30 Seansından çıkalı yarım saat oldu. İşyeri grubu olarak tam 9 kişi izledik ve gerçekten komikti. Teşekkürler Ata ve ekibi :)
erdemceliker
erdemceliker

21 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Özellikle Trakya ve Ege insanının çok beğeneceğini düşündüğüm bir film olmuş. Eşsiz bir manzara ve sıcacık müzikler eşliğinde , "küfürsüz" bir aile komedisi..
Sadan H
Sadan H

23 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Çok güzel olmasa da hoş bir flimdi beğını halk istiyor diye zorlamasınlar sanırım çok güzel başka bir flimde görmek isterim.
Burak K.
Burak K.

18 Mart 2014 tarihinde eklendi
Serinin son filmi ve hepsini büyük bi zevkle izledik. Bu film de konu olarak duygusallık ön planda. Yerinde espiriler çok güzel. Bebek fikri çok iyi. Zaten böyle bir kadroya başka ne yorum yapılabilir ki. 4 puanı fazlasıyla haketti. Dördüncü film çıksın fragmana bakmadan filmi izlerim güveniyorum size :)
Veli A.
Veli A.

9 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Bu filmi hafta sonu eşimle izledik film başlarken 20 dakika REKLAM koymuşlar. Açıkçası film yapımcıları reklamdan para kazanırken biz paramızla reklam izledik ve zamanımızdan çalındı FİLM YAPIMCILARIINI ELEŞ KINIYORUM.Lütfen az reklam alınız???????