mehmet53
23 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
komik miydi komikti bunda hemfikiriz heralde ama bazı yönlerinden başarısızdı özellikle sonu güzel bağlanamamış her recep ivedik filminde olduğu gibi şişman kadın var ve onun üzerinden komedi yapılmaya çalışılmış önceki filmlerini sevenler gene sevecektir
Recep İvedik 4 için mahallenin bir an bile eksik olmayan hoş kollektifini,İvedik'in Issız Ada'da köklerine döndüğünü eklediğimizde seri içerisinde ortalamayı azıcık yükselttiğini gö açık konuşursak mahallenin desteği ve Issız Ada'nın eğlenceli ama kimi yerde zorlama ve aşırı tiksinç olan sahnelerinini dışında aynı Recep aynı İvedik...Aslında dünden filmle ilgili yazıyı yazmış olduğumu fark ettim.Şunu da eklemeden geçemeyeceğ Yapım'ın eksikliği hissediliyor.Çünkü bu fazla basit,fazla çerez:
İlk başlarda güzelce gülüyoruz ediyoruz ama survivora geldimi bildiğimiz şeydenmidir bilmem film sıkıcılığı hissettiriyor survivor bölümünde çok az gülmüşümdür.. Recep ivediğin etrafında dönüyor survivor diğer karakterler yok denecek kadar az sahnede ve sıkıcılığa bürünmüş diğer filmlerine göre çok başarısızdı.
bazı yerleri gerçekten komikti.genel itibariyle vasat seviyede.filmin 2.bölümünü ilk i kadar başarılı bulmadığımı da söyleyebilirim.diğer serilerde olduğu gibi küfür/argo içeriyor.özellikle küçükler izlememeli.
Bu kadar mı ayağa düştük. İnsanlarımız halkımız bu tür filmlerden hoşlanıyorsa ve salonlar doluyorsa bunda bir gariplik anlıyamı tamamiyle gülüp eğleneceğim yerde utanç duydum.
Her seri bir öncekinden kötü olurmu- oluyormuş demek. Şahanı ilk çıktığından beri takip eden biriyim ve çok başarılı bulduğum biridir ammma gişede çok izleneceği belli olan bir filmi niçin böyle harcar anlamış değilim. Belli ki bu film para kazanacak zaten, niçin daha iyi bi senaryo ve aralara serpiştirilmiş bir kaç tecrübeli oyuncu alıp filmi ''One man show'' yerine Recep İvedik 1 dek gibi usta oyunculara yer vermemiş anlamış değilim. Film tek kelime ile berbat, hatta film diyebilirmiyiz bilmem sanki de parodi falan izledik. Çok sevdiğim bi yeteneğin kredisi bitti biz sinema severlerin gönlünde, ona üzüldüm...
Komik mi derseniz? İlk üçünü komik bulduysan buda hoşuna gider derim ama zaten komik sahnelerin çoğunu fragmana yerleştirdikleri için o sahnelerinde tadı kaçmış. Bu filmi başka ülkede yayınlamış olsan herhalde komedi sınıfında değerlendirilmez.
Arkadaşlar gitmeyin beklenildiği kadar iyi bir film değil en güzel sahnelerini fragmanında vermişler zaten onun dışında çok da güzel bir yeri yok. Zaman ve para kaybından başka bir şey değil.
Öncelikle kimse zorla izletmiyor kimseye, sonrasında filmin özetinde filmin tümünü anlatmaya gerek yoktu diye düşünüyorum. Beğenerek izledim, izledik, izleyeceğiz. Beklentim olmadan izledim ve güldüm zaten filmdede güldürülmek istenilmiş, teşekkürler.
Şimdi biliyorum haklısınız, Bu filme bu not verilir mi diyeceksiniz? Dördüncü filmin ilk versiyonuna 2.5 notunu zar zor verdiğim filmin dün bir arkadaşımın ısrarı üzerine uzatılmış versiyonunu izledik.Kelime Oyunu yarışmasından tutun da Issız Ada'daki diğer ödül oyunu ve başka komik sahnelere kadar baya eğlenceli sahne vardı.Ve hiç zorlanmadan da birden kendimi kahkahalar içerisinde buldum.O yüzden serinin 4.filminden memnun olmayan arkadaşlar bir şans verip bu uzatılmış versiyonu da izlesin. Bu arada filmin bilet değeri 5 TL...
film komik mi?? evet arkadaşlar film bir sıkıntısı var ki bence en büyük sıkıntısı;recep ivedik'i artık tanıyor olmamı hiç izlememiş biri bu filmde yarılırdı.ama artık jestlerini,mimiklerini,sözlerini ve hayata bakış açısını tandığımız bu entel kro :)maalesef ki beklentinin altında kaldı.yine de izlenir.