Recep İvedik 4
2,4

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

29 Haziran 2014 tarihinde eklendi
2014 yılında böyle filmlerin türk sinemasında yer almasından utanıyorum ama suçlu olan şahan değil bizleriz bu filmlere gidip gişe rekorları kırdırırsak bu filmler gelmeye devam eder tamam serinin 1. filmi iyiydi en azından bir konusu biraz farklı vardı ama bu film para kazanmaktan ziyade türk milletinin zekasına yapısına hararet ettiğini düşünüyorum sakın ailenizle izlemeyin çocuklarınızı uzak tutun iğrenç sahnelerden berbat repliklerden başka hiçbirşey yok uzak durun...
volkanick
volkanick

24 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Meraktan para kazanmak için çekilmiş bir film ve bende para kazanmalarına yardımcı olduğum için çok pişmanım.
Özlem D.
Özlem D.

13 Mart 2014 tarihinde eklendi
tek kelime berbat...eski filmleri daha iyiydi paraya yazık
Volkan G.
Volkan G.

14 Mart 2014 tarihinde eklendi
Bir kaç sahnesi hariç gülünecek pek fazla birşeyi yoktu . Ama her zamanki iğrençlik hat safhada . Kimsenin ekmeği ile oynamak derdim değil ama sinemaya gidilipte para verilecek bir film değil .
Atakan M.
Atakan M.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

8 Mart 2014 tarihinde eklendi
gülünecek hiç bir şey yok. senaryo 2 günde yazılmış kalitesiz bir senaryo. 2 ve 3 iyiydi ama 4 de saçmalamış. aynı bayat espirilerden başka birşey yok
Emrah K.
Emrah K.

25 Şubat 2014 tarihinde eklendi
maalesef çok başarısız buldum.. alışılmış recep ivedik esprilerinden ve hareketlerinden başka hiç bir şey yok. zaman kaybı derim
esrasnll
esrasnll

13 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Filmin basindan sonuna kadar komik bir sahnesi yoktu. Bi beklentim yoktu ama izledigim zamana aciyorum!
Aagökce U.
Aagökce U.

9 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
Bu kadar mı ayağa düştük. İnsanlarımız halkımız bu tür filmlerden hoşlanıyorsa ve salonlar doluyorsa bunda bir gariplik anlıyamı tamamiyle gülüp eğleneceğim yerde utanç duydum.
M. Esat D.
M. Esat D.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

2 Mart 2014 tarihinde eklendi
Arkadaşlar gitmeyin beklenildiği kadar iyi bir film değil en güzel sahnelerini fragmanında vermişler zaten onun dışında çok da güzel bir yeri yok. Zaman ve para kaybından başka bir şey değil.
Ali K.
Ali K.

24 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Berbat hep ayni espiriler hakeretler dort filmi topla anca 1 guzel film eder komedi filmlerinin yuzkarasi
Pennywise159
Pennywise159

22 Nisan 2014 tarihinde eklendi
Önceden şahan gökbakara saygı duyardım ve recep ivedik filmlerini gülerek izlerdim fakat bu film..bu filmin tamamen maddi amaçla çekildiğini düşünüyorum popüler bir konuyu kullanarak insanların cebindeki paraları almak için çekilmiş bir e şahan gökbakarın parası kalmamış bir film yapıyımda zaten insanlar filme gelir demiş sanırıki espiriler (tabi espiri denilebilirse) çok düşük önceki filmlerin üstüne hiçbirsey katmamış.Film sözde komedi filmi ama ben filmde sinirden ağlamamk için zor tuttum kendimi nasıl bı filme giderim diye .yazıyı daha fazla uzatmayacağım artık şahan gökbakara saygı duymuyorum ve hiçbir projesini izlemeyi düşünmü lütfen filmi izlemeyin ve o zamanınzı ve paranızı daha değerli şeyler için harcayın keşke sıfır puan verebilsek fakat en az 1 puna verebildiğim için puanım 1/10 fazla bile ama yapacak bir şey yok
Uğur İ.
Uğur İ.

23 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Serinin ne kötü filmiydi. Sıralama yapmak gerekirse en iyiden en kötüye, 1-3-2-4'tür, serinin bendeki yeri.