Recep İvedik 4
2,4

rudeonerudeone
rudeonerudeone

20 Mart 2014 tarihinde eklendi
Sağlam güldürdüğü sahneleri vardı. Biraz eğlenme umuduyla izliyorsak bir filmi, ve biraz da eğleniyorsak, gülüyorsak, sanırım bu yeterli. Çok yüksek kalite beklememek gerek. Kesinlikle çok uzatıldığını düşündüğüm, laf kalabalığından başka bir şeyin olmadığı dakikalar da bolca vardı filmde. Oraları da uygun espriler ile doldurmasını ve daha kesintisiz bir eğlence sunmasını beklerdim Şahan Gökbakar'ın. Ancak görünen o ki bu kadarını yeterli görmüş kendisi. Veya kendi sınırları bu kadarmış. Ama dediğim gibi gerçekten komik olmayı başardığı kısımlar, filmi hayal kırıklığı olmaktan kurtarmaya yetiyor. Şu sıralar da popüler olan Survivor yarışması merkezde.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

26 Haziran 2014 tarihinde eklendi
seversiniz beğenirsiniz nefret ederseniz o ayrı bir konu ama izlerken güldürebiliyorsa sıkıntı yok bence kafa dağıtmaya bire bir 7/10
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

29 Haziran 2014 tarihinde eklendi
2014 yılında böyle filmlerin türk sinemasında yer almasından utanıyorum ama suçlu olan şahan değil bizleriz bu filmlere gidip gişe rekorları kırdırırsak bu filmler gelmeye devam eder tamam serinin 1. filmi iyiydi en azından bir konusu biraz farklı vardı ama bu film para kazanmaktan ziyade türk milletinin zekasına yapısına hararet ettiğini düşünüyorum sakın ailenizle izlemeyin çocuklarınızı uzak tutun iğrenç sahnelerden berbat repliklerden başka hiçbirşey yok uzak durun...
volkanick
volkanick

24 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Meraktan para kazanmak için çekilmiş bir film ve bende para kazanmalarına yardımcı olduğum için çok pişmanım.
potasyum
potasyum

20 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Serinin en kötü filmiydi.Güldürmedi diyemem ama beklentimin çok altında güldürdü. Recep İvedik serisini ilgiyle takip eden biri olarak diğer serilerini hele hele Recep İvedik 2'yi izledikten sonra bu seri o kadar da kesmedi açıkçası. Genel olarak eğlenceliydi fakat ada olayını çok uzun tutunca baya sıkıcı bir hal aldı.
Amir Han
Amir Han

1 Ağustos 2014 tarihinde eklendi
Şahan Gökbakar serinin üçüncüsünde hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Bundan ders çıkarmamış gözüküyor. Yine aman aman bir konusu olmayan, bel altı diyaloglarının fazla oluşu, iğrenç mide bulandırıcı sahnelerin oluşu(bkz. finale yakın sahne) ve şişman bayan ekip arkadaşını fiziksel özelliğinden dolayı rencide etmesi gibi bilumum olumsuzlukları önplanda olan bir yapım olmuş. Mukadderat işte! 25 milyon lira kazanması gereken bu yapımda Tiglon batınca eline 1 kuruş para geçememiş. İzlediğim bu kesilmiş sahnelerin de eklendiği film 5 lira gibi cüzi bir rakamla yeniden vizyona girmesi sonucu Şahan kardeşimiz vermiş olduğu manevi ve maddi katkılarını biraz toparlar herhalde. Ama naçizane tavsiyem biraz yaratıcılık adına bu seriye bir son nokta koysun artık. Tamam kemikleşmiş bir izleyici kitlesi var ama tüm halka hitap etmesi için negatif yönde kendisine yöneltilen eleştirileri dikkate alması gerekir. Kendiside Türkiye'de kazanır.
Alp T.
Alp T.

21 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Bence film serinin diğer filmleri gibi eğlenceli, komik (filmde bol bol bel altı espri sahneleri vardı) ve keyifliydi. Filmde Survivor yarışmasının da ele alınması oldukça değişik. Soy isim benzetmeleri ve köpek balığı sahneleri oldukça yeni ve başarılı buldum. Filme gitmeyi düşünenler için söylüyorum: Bu filmin de serinin diğer filmlerinden pek bir farkı yok. Yalnızca 1-2 açıdan biraz zayıf kalmış ama komedi ve Recep İvedik sevenleri oldukça tatmin edecek bir yapım olmuş. Keyifli vakit geçirmek isteyenlere... 3.5/5
Ata Kalinyazgan
Ata Kalinyazgan

25 Şubat 2014 tarihinde eklendi
(...) Recep İvedik 4 gülmek isteyenleri fazlasıyla güldüreceği için tatmin edici bir film olmuş. Fakat dönüp baktığımızda boş bir eğlenceliğin ötesine gidemediğini görüyoruz. Ve ister istemez diğer yerli komedi filmleriyle kıyasladığımızda hala bir Ata Demirer veya Cem Yılmaz filminin kalitesine ulaşamadığı sonucunu çıkarıyoruz. İki kereden fazla izlenmeyecek kadar ucuz ve kolay bir iş olduğunu bu gözlemler sonrasında fark etmek çok da zor değil aslında. Recep İvedik 4'ün tüm zamanların haftasonu rekorunu kırarak ilk üç gününde tam 1.641.474 kişiyle buluştuğunu hatırlatalım ve daha fazla kurcalamadan gülmek isteyen buyursun, afiyet olsun diyelim... (...)
Ogulcan B.
Ogulcan B.

26 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Yine komik,eğlenceli,absürt bir devam filmi Recep İvedik 4.Öncelikle filmi izlemeden önce herhangi bir önyargıyla izleyecekseniz hiç izlemeyin daha iyi fakat benim gibi serinin diğer filmlerini de gülerek ve keyif alarak izlediyseniz bu filmi de gülerek ve eğlenerek izleyeceğinize inanı yine diğer filmlerde olduğu gibi baştan sona sürükleyici ve sıkmıyor fakat Recep İvedik adaya gitmeden önceki sahneler pek güldürmüyor zaten ne zaman ki Recep İvedik adaya gidiyor işte o zaman komedi başlıyor diyebilirim çünkü bence asıl ve bütün komedi ıssız n diğer filmleriyle karşılaştırmak gerekirse bence serinin en iyi üçüncü filmi ya da şöyle söyliyim ben ikinci ve üçüncü filmlerde daha çok gülmüştüm bu film o iki filme göre daha az güldürdü i oylama sahneleri de bence biraz fazla uzatılmış zaten biliyoruz Recep'in oylamada elenmeyeceğini o yüzden o sahneleri çokta uzatmanın bir manası yoktu ve filmin temposunu da zaman zaman düşüren bölüında film için çok kısa bir yorum yapmak gerekirse "Survivor parodisi" diyebilirim bide üzerine Recep İvedik gibi bir absürt karakter girince film izlemesi gerçekten keyifli bir hal alı olarak ben filmi izlerken yine güldüm ve eğlendim,Recep İvedik serisini sevenlere tavsiye ederim,ama siz yine de çok fazla beklenti içinde olmayın derim.

6.5/10
Furkan E.
Furkan E.

24 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Recep İvedik 4 için mahallenin bir an bile eksik olmayan hoş kollektifini,İvedik'in Issız Ada'da köklerine döndüğünü eklediğimizde seri içerisinde ortalamayı azıcık yükselttiğini gö açık konuşursak mahallenin desteği ve Issız Ada'nın eğlenceli ama kimi yerde zorlama ve aşırı tiksinç olan sahnelerinini dışında aynı Recep aynı İvedik...Aslında dünden filmle ilgili yazıyı yazmış olduğumu fark ettim.Şunu da eklemeden geçemeyeceğ Yapım'ın eksikliği hissediliyor.Çünkü bu fazla basit,fazla çerez:
Furkan Y.
Furkan Y.

26 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Kim ne derse desin umrumda olmadan izleyip kahkahalarla güldüğüm film serisi. 4. film gerçekten çok iyi olmuş.
Umur Y.
Umur Y.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

19 Mart 2014 tarihinde eklendi
Tamam diğer filmleride süper değildide bu ne ya gülmek için kendini kasmak bile yetmez
mehmet53
mehmet53

23 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
komik miydi komikti bunda hemfikiriz heralde ama bazı yönlerinden başarısızdı özellikle sonu güzel bağlanamamış her recep ivedik filminde olduğu gibi şişman kadın var ve onun üzerinden komedi yapılmaya çalışılmış önceki filmlerini sevenler gene sevecektir
Oguz23
Oguz23

27 Şubat 2014 tarihinde eklendi
İlk başlarda güzelce gülüyoruz ediyoruz ama survivora geldimi bildiğimiz şeydenmidir bilmem film sıkıcılığı hissettiriyor survivor bölümünde çok az gülmüşümdür.. Recep ivediğin etrafında dönüyor survivor diğer karakterler yok denecek kadar az sahnede ve sıkıcılığa bürünmüş diğer filmlerine göre çok başarısızdı.
TC Mustafa B.
TC Mustafa B.

5 Mart 2014 tarihinde eklendi
Her film elbetteki zevk meselesi ama benim zevkim bu filmi beğendi hatta ilk üçünden bile daha güzel buldum. Bence survivor çok yaratıcı bir fikirdi ve komedi için malzemesi bol bir konu ve mekan. Hatta ilk para bulma çabalarında yeteneksizsine falan girip en son survivorda yarışabilirdi ama tabi bu da acunun reklamı olurdu yani sadece survivor fikri yeterli. Filmin sonunda ufak arkadaşının düğününü yaptığını da gösterseydik iyiydi. Ben çok güldüm bu filminde. İvedik serileri malum zaten aşırı beklentiyle gidilmemeli zaten . gülüp geçmelik 2 saatini bol kahkahalarla geçirmek isteyeceğin bir film olur ama sadece o kadar.