Paralel Evren

Caner Canlıer
Caner Canlıer

23 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Bu filmi türkçeye kim çevirdiyse saolsun daha filme başlarken zaten spoiler yiyerek başlıyorsun. Filmdeki oyunculuklar ve çekim açıları diğer filmlerden oldukça sıradışı ve güzeldi. Bazı sahnelerde "herkes keşke susup uyusa" diye kendi kendime konuşmama rağmen genel olarak film akışı mantığa uygun ilerliyordu. spoiler:
Filmde en çok sevdiğim kısım savaştıkları kişilerin kendilerinin kötü versiyonlarının olduklarını düşünmeleri ama aslında hiç birinin kendi best versionları olmamasıydı. Ana karakterin kendisinin en doğru seçimleri yapıp en iyi versiyonu ile karşılaştığında yaşadığı kıskançlık ve yerine geçme çabası gerçekten çok acınasıydı. O kıskançlık hissi çok güzel verilmiş olsada sonu biraz bayağı geldi. Ama genel baktığımızda güzel ve izlenmeye değer bir filmdi. 8/10
ADEM A.
ADEM A.

23 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Filim güzeldi fakat sonu ne oldu anlayamadım. Devamının geleceğini zannetmiyorum fakat kesinlikle izlemeye değer.
Mehmet E.
Mehmet E.

17 Nisan 2018 tarihinde eklendi
Uzay,zaman,paralel evren gibi konulara ilginiz yoksa filmi sıkıcı bulup beğenmeyebilirsiniz. The Man from Earth gibi tek mekanda çekilmiş ve diyalogların ağırlıkta olduğu bir film. Paralel evrenlerin kesişmesine dair düşük bütçesine rağmen güzel bir film olmuş.