Yeniden Başla
Ortalama puan
3,7
47 Puanlama

7 Kullanıcı yorumları

5
1 Eleştiri
4
4 Eleştiri
3
2 Eleştiri
2
0 Eleştiri
1
0 Eleştiri
0
0 Eleştiri
Sırala
En yararlı eleştiriler En yeniler En çok eleştiri yazmış üyeler En çok takip edilen üyeler
rudeonerudeone
rudeonerudeone

Takipçi 1.698 değerlendirmeler Takip Et!

4,5
7 Temmuz 2016 tarihinde eklendi
Valle'den yine çok farklı bir film. Aslında konusu tek cümlede özetlenebilecek türden. Fakat karakterler, kurgu ve konunun ele alınışı insanı derinden etkiliyor. Bir çırpıda bitiyor "Demolition". Sevdiği (!) birini kaybetmek çoğu insanın maalesef birebir yaşadığı, atlatmanın en zor olduğu gerçeklerden biridir insan hayatında. Davis de durup dururken yaşanan bir trafik kazasında genç eşini kaybediyor. Film boyunca bununla baş etme sürecini izliyoruz. Ancak bu alışıldık bir baş etme süreci olmuyor. Tanıştığı yeni insanlar, tattığı yeni duygular, kendini yatıştırmanın farklı yöntemleri var bu süreçte. Gyllenhaal'ün son yıllarda seçmece işlerde yer alması ve kariyerinin önemli dönemlerinden birini yaşaması, "Demolition" ile perçinlenmiş oldu. Yine muhteşem bir performans sergilemiş. Tamamen duygular üzerinden ilerleyen bir karaktere sahip ve tüm o yıkımları, arada kalmışlıkları, çaresizlikleri veya daha başka gariplikleri çok başarılı yansıtmış. Watts yardımcı rolde üzerine düşeni yapıyor. Oğlu Chris ise filmin yeni keşiflerinden. Yılların deneyimi Chris Cooper da kızını kaybeden baba rolünde kusursuz. Pek çok akılda kalıcı sahne ve karakter bırakıyor film seyircinin hafızasına. Finale doğru muhteşem bir duygu yoğunluğu, "La Boheme" ile taçlanıyor ve tüm o geçirilen 1.5 saat daha da büyük anlam kazanıyor. Hemen ardından, son sahnede ise, yine insanı bir yandan gülümseten, bir yandan hüzünlendiren bir kapanış yapıyor bu güzel film.
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

Takipçi 898 değerlendirmeler Takip Et!

4,0
19 Aralık 2016 tarihinde eklendi
Mutsuz filmleri seviyorum, çünkü çok gerçekler. Jake Gylenhaal da bu filmlere çok yakışıyor. Burada da yaşayarak oynamış. En sevdiğim tabirle; "Yardırmış". Acıya alışamayan, çok güçlü gözüken aslında içinde bir o kadar zayıf bir karater Davis. Duygusuzlaştığını vurguladığı her sahnede kendimden bir parça buldum. Mutsuz filmleri sevmemin nedenlerinden biri de bu zaten. Kendimden bir şeyler bulmak kolay oluyor.

Sizce Crazy On You üzücü bir şarkı mı ? Demolition izledikten sonra benim için öyle. iyi seyirler
kafa boşluğu
kafa boşluğu

Takipçi 23 değerlendirmeler Takip Et!

4,0
11 Nisan 2016 tarihinde eklendi
Yönetmen Jean-Marc Vallee'in filmografisini takip edenler için kaçırılmaması gereken bir film. Eşinin ölümünden sonra hayata yeniden başlamanın yöntemini keşfeden Davis'in odağında izlediğimiz filmde Jake Gyllenhaal'ın performansı filmin en önemli unsuru. CRAZY ya da Cafe de Flore kadar yer edeceğini sanmıyorum; ama kendi başına değerlendirildiğinde hikayesini iyi bir şekilde anlatıyor.
Barlibar
Barlibar

12 değerlendirmeler Takip Et!

4,0
21 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Hayatın içinden, sıradan bir yaşamın kısa bir bölümünü anlatıyor olsa da bunu o kadar güzel ve doğal yapıyor ki ekrana kilitlenip kalıyor insan. Çoğu insanın yapmak isteyip te yapamadığı o kadar çok şey var ki hayatında, kaçımız bunları yapacak kadar cesur olabiliyoruz...Buyurun izleyin derim.
En iyi dileklerimle.
Daha Fazlasını Göster
  • En son Beyazperde eleştirileri
  • En İyi Filmler
  • Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler