Ortalama puan
3,5
33 Puanlama
5
2 Eleştiri
4
1 Eleştiri
3
1 Eleştiri
2
1 Eleştiri
1
0 Eleştiri
0
0 Eleştiri
Sırala
Filtrele:
Hepsi
Epey sarsıcı bir film olarak kesinlikle izlenmesi gereken iyi bir film 8/10
"Günce" filmini andıran bir film. Cemal Hünal ile Russell Crowe ve küçük kız Katie rolündeki Kylie Rogers ile Nisa Melis Telli ancak bu kadar birbirleri ile çağrışım yapardı. İtalyan yönetmen ve Amerika'lı oyuncuların yapımda yer aldığı bu film Amerikan sinemalarında gösterime girmedi. Uluslararası gişelerde toplam 4 milyon $ gişe yapan film dramatik yönüyle yeşilçam filmlerimize gönderme yapar gibiydi. Klişe konusu ve Jack Davis rolündeki Russel Crowe'un abartı oyunculuğu filme 2.sınıf damgası vurmaya yetecek donelerdi. Çocuk oyuncu Kylie Rogers uzak ara filmin en iyi oyuncusuydu. Aaron Paul "Cameron" rolünde kısa da olsa olgun bir oyunculuk sergiledi.
Filmi genel olarak beğendim, bir yeniden bir eskiden verilen sahneler önceleri kafa karıştırsa da sonraları çok zevk vermeye başlıyor. Ancak filmin ana karakterinin yaşadığı hayatta büyük boşluklar var ve film öylece havada kalıyor. Russell Crowe ve Aaron Paul çok iyi oynamışlar ancak senaryo biraz yetersiz kalmış.
Siz benim yaptığımı yapmayın hiçbir eleştiriyi okumadan önce sadece izleyin.. Çok çarpıcı etkileyici bir film
çok güzel duygusal bir film.psikolojimizin temeli çocukluktan kaynaklanıyor ve bu da aile ilişkilerindeki eksiklik ve ileriki hayatımızdaki eksikleri bulma çabamız.
- En son Beyazperde eleştirileri
- En İyi Filmler
- Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler