rudeonerudeone
1.698 değerlendirmeler
17 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
Bir aksiyon filmi. Belki nefret söylemini bu kadar abartmasaydı kendi kategorisinde izlenebilir, vakit öldürmelik bir film olabilirdi. Sonuçta daha önce hiç izlemediğimiz şekilde Londra'nın yerle bir olması işlenmiş. Kovalamaca bölümü de fena değil, sürükleyici denebilir. Ancak propaganda işini çok ama çok abartmışlar. Dediğim gibi yüksek bir nefret söylemi var filmin ilk saniyesinden itibaren. Daha önce pek çok benzer film izlemiş olmama rağmen Amerikan propagandasını bu kadar kör göze parmak hissettiğim olmamıştı diyebilirim. İzlememek kayıp değil. Kimi zaman yalnızca, öylesine bir aksiyon filmi izleyesi gelir ya insanın, işte o anlar için. Tabii sinirinizi bozmazsa!
Konu olarak iyiye benziyor derken gene bir Amerikan şovu bekliyor bir özel koruma dünya adamı öldürüyor birazda heyecan versin diye olacak öldürme sahneleri dehşet verici göstermeye çalışmışlar artık bu filmler iyice sıkmaya başladı sonuna kadar ilerleye ilerleye anca bitirdim....