Logan: Wolverine
4,3

Görkem T.
Görkem T.

8 Mart 2017 tarihinde eklendi
Logan çizgi romanından birebir olmasa da, benzer şekilde işleneceğini duyunca filme olan beklentim biraz daha artmıştı Zaten filme beklentim oldukça çoktu. Daha sonrasında ise filmin ilk fragmanı beni adeta bitirmişti. Fragmanların tonu, seçilen müzikler, duygu yoğunluğu falan şahaneydi. X-men filmlerinide çok ilgim yoktur.Hatta bazı filimlerini izlememişimdir. ama bu film en iyi süper kahraman filmlerinden biri imdb puanı rottentomatoes gibi puanlarda zaten anlaşılıyor. aksiyon sahnelerinde de gözümü X-23'ten alamadım. çok iyi muhteşem performans vermiş. çoğu zor sahneyi de zaten kendisi oynamış. Hugh jackmenin 2018 oscar adaylarında olması lazım en iyi performansını gerçekleştirdi. Sir Patrick Stewart, tıpkı Hugh Jackman gibi X-Men evrenindeki rolünü son kez canlandıran bir isimdi. ve çok çok iyi bir duygu verip filmi daha çok dram katarak filme daha çok iyi bir iş yapmış. Film duygulu olup iyi performanslarla sertliliyiyle dramıyla aksiyon sahneleriyle müthiş bir film bu özel güzel etkiliyici filmi Sinemada izleyin izlettirin. Tabikide bazı ufak tefek hataları var ama ondanda bir şey olmaz zaten çoğu filmin hatası olur. bir şey olmaz. ve spoiler:
filmin sonunda x-23 defne keen in orda Baba demesi ve orda Loganın Hugh jackmenin demek böyle bir hismiş... demesi çok duygu verdi içimi yaktı. NOT filme Puanım :10/9.5
görkem t.
görkem t.

8 Mart 2017 tarihinde eklendi
'Demek böyle bir hismiş' Logan filmi en iyi çizgi roman filmlerinden biri bana göre Hugh Jackmen en iyi performansını ortaya koyuyor bu filmde 15+ olması çok çok daha iyi olmuş. Filme dram katmaları kan vahşet gibi olaylar katmaları filme çok sağlam ayakları üstünde bir yapı olduğunu kanıtlıyor. Bu özel filmi kesinlikle sinemada izleyip Logan ın muhteşem son vedasını izleyin küçük bir Spoiler: spoiler:
Filmin sonunda ağlayabilirsiniz.
The M.
The M.

8 Mart 2017 tarihinde eklendi
bence film mükemmel ama filmin ilk yarısı biraz sıkıcı olaylar 2. yarıda başlıyor ayrıca karakterlerin tiplemesi ve konunun THE LAST OF US OYUNU ile tamamen birebir aynı oluşu beni üzdü mesela oyunun konu sonradan tanıştığınız bir kız çocuğu var ve bu kız çok değerli olduğu için kötü adamlardan koruyup güvenli bölgeye götürmeye çalışıyorsunuz ayrıca logan'ın tipi ile oyundaki ana karakter direk aynı
YİNEDE FİLM HARİKA
1980Selcuk
1980Selcuk

7 Mart 2017 tarihinde eklendi
bir x men hayranı olarak ve her filmi sinema da izleyen birisi olarak yazıyorum uzun süredir bu kadar duygu yoğunluğu bir arada yaşamadım , filmden çıkarken boğazım da koca bir yumruk oturuyordu sanki bir boşluğa düştüm , göz yaşlarımı tutmak için çok uğraştım ama olmadı , x men hayranları çok iyi bilirler uzun süre bir karakter sevilince duygusal bağ oluşuyor filmin içinde ki olayların sonucuna göre değil de belki de 17 seneden sonra ona bu şekilde veda etmek çok ama çok zordu benim için , on numara bir film olmuş gerek senaryo, gerek oyuncuların muhteşem performansı, gerekse müzikler uzun süre hafızamdan çıkmayacak, filmden çıkalı bir gün oldu ama hala etkisindeyim diyebilirim, bana kalırsa oscarı hak etti hugh jackman , ben biraz leon ve terminetör tadı da aldım izlerken , x men hayranları beklemeden gitsinler ama şunu bilin ki , filmden çıktıktan sonra içinizdeki o burukluk uzun süre gitmeyecek .
münevver ç.
münevver ç.

5 Mart 2017 tarihinde eklendi
izlediğim zamana değdi.. bence mükemmel. zamanınızı saçma filmlere ayırmak istemiyorsanız tavsiye ederim.
Abdullah Borazan
Abdullah Borazan

6 Mart 2017 tarihinde eklendi
Bir efsanenin bitişini bu kadar duygusal ve bu kadar derinlikli beklemiyordum açıkçası, harikulade bir film olmuş. James Mangold'un eline sağlık gerçekten işi iyi sonlandırmış. Film nasıl başladı nasıl bitti anlamadım. olay örgüsü çok iyi olmuş. Hele performanslara şaştım kaldım. Hugh Jackman resmen bu veda filminde bu senenin en iyi erkek oyuncu Oscar'ı benim dercesine oynamış. Aynı şekilde Patrick Stewart'ta çok iyiydi. Hele x-23 rolündeki Dafne Keen harikuladeydi, bir çocuktan böyle bir performans görmeyi hiç beklemiyordum. Boyd Holbrook kısa ama feci karizmatik bir villian olmuş, rolünün hakkını iyi vermiş. Böylesi duygusal bir çizgiroman uyarlaması beklemiyordum. Ağlamadım ama Logan'ın o halini görünce zamanın yıkıcılığı karşısındaki çöküşünü izlerken gözlerim doldu. muhteşem ötesi oynamış rolünü. Abarttığımı düşünebilirsiniz ama 90. Oscar ödül töreninde En iyi film. yönetmen, erkek oyuncu, yardımcı erkek oyuncu, yardımcı kadın oyuncu, müzik, makyaj, görüntü yönetimi, set dekorasyonu gibi kategorilerde oscar adaylığı alacağından benim şüphem yok. Gerçi yıl içinde çıkacak filmlerin kalitesine göre durum değişir ama en iyi film ve Hugh Jackman'ın en iyi erkek oyucu adaylığı cepte.
Ferhat Ö.
Ferhat Ö.

3 Mart 2017 tarihinde eklendi
Bir X men hayrani olarak bu filme hayran kaldigimi söyleyebilirim,muhtemelen defalarca izleyecegim,Kusursuz bir filmdi.
Mazikeen ..
Mazikeen ..

3 Mart 2017 tarihinde eklendi
Beklediğime... beklentime... hepsine değdi... Mükemmel bir filmdi... spoiler:
Sonunda belki bi kaç taş oynar die bekledim X hala umudum var tabikii...
Fundalina Jolie
Fundalina Jolie

1 Mart 2017 tarihinde eklendi
James Mangold tarafından şimdiye dek yaratılan en büyük çizgi roman kahramanlarından biri olan Wolverine’in tamamlayıcı bölümü bildik anlatımların dışına çıkıyor ve unutulmaz bir vedaya sahne oluyor.
Duygu yoğunluğunu dibine kadar yaşatan ve salt aksiyondan çok daha fazlasını sunan film, uzun sayılabilecek 2 saat 17 dakikalık süresi boyunca etkileyiciliğini korumayı başarıyor. Bir çizgi roman uyarlamasının dışına çıkan anlatım, bildik Wolverine filmlerinin ötesinde hem duygusal hem de çok sert.