Hesabım
    Öldürmenin 3 Yolu
     Öldürmenin 3 Yolu
    3 Temmuz 2015 Sinemada | 1s 30dk | Aksiyon, Komedi, Gerilim
    Yönetmen Kriv Stenders
    |
    Senarist James McFarland
    Oyuncular: Simon Pegg, Steve Le Marquand, Alice Braga
    Orijinal adı Kill Me Three Times
    Basın
    2,6 5 Eleştiri
    Üyeler
    2,8 9 Puanlama, 1 Eleştiri
    Beyazperde
    2,0
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Kriv Stender’ın yönetmeliğini üstlendiği Öldürmenin 3 Yolu; aşk, ihanet ve cinayetin iç içe geçtiği, kara komedi türünün, zengin aksiyon trendleri ile buluştuğu eğlenceli bir gerilim filmi!

    Kurnaz ve gözüpek bir suikastçi olan Charlie Wolfe, Alice Taylor adındaki güzel, çekici ve tehlikeli bir kadını öldürmek için işe koyulur. Fakat Charlie, kısa süre içerisinde; bu işin içinde bir tek kendisinin olmadığını fark eder. Acar süikastçi, kendisini ince işlenmiş bir tuzağın içinde; üç farklı cinayetin ve intikam öyküsünün tam göbeğinde buluverir!

    Senaryosuna James McFarland'in imza attığı filmde, komedi arenasının sevilen isimlerinden biri olan Simon Pegg'in yanı sıra Sullivan Stapleton, Teresa Palmer, Callan Mulvey ve Luke Hemsworth gibi isimler de yer alıyor. Filmin yapımcılığını ise; Laurence Malkin, Share Stallings ve Tania Chambers üstleniyor.

    Beyazperde Eleştirisi

    2,0
    Yetersiz
    Öldürmenin 3 Yolu

    Kanguru diyarından serüven filmi

    Yazar: Atlantisten Gelen Adam
    İddialı argümanlarla piyasaya çıkan filmler, vaadettiklerini seyirciye sunmaktan çok uzağa düşebiliyor. Kill Me 3 Times, Öldürmenin 3 Yolu da, öyle cafcaflı bir dil ile sesleniyordu ki tanıtımlarda; sanırsınız ortaya egzotik bir neo-noir denemesi, tatlı Avustralya aksanlı bir Cohen Brothers tadı ya da yetmişli yılların saygıdeğer kara-komedilerinden, bir Clint Eastwood & Jeff Bridges şahaseri “Thunderbolt and Lightfoot” esintisi çıkacak; heyhat! Adı geçen ekollerin esamesi bile okunmamaktadır. Neden? Zira Avustralyalı yönetmen Kriv Stender’ın işlediği Öldürmenin 3 Yolu; “Aşk, ihanet ve cinayetin iç içe geçtiği, kara komedi türünün, zengin aksiyon trendleri ile buluştuğu eğlenceli bir gerilim filmi!” mottosuyla pazara sunulurken, içeriğinde ve konuyu ele alış biçimleri olarak aşk kavramına yüzeyden bile bir bakış atmaya tenezzül etmiyor; ihanet konusunda şüphesiz ki bonkör –herkesin herke
    Kill Me Three Times - Türkçe Altyazılı Fragman 2:12
    Kill Me Three Times - Türkçe Altyazılı Fragman
    2.545 gösterim

    Ekstra Videolar

    Beyazperde'de Bu Hafta! (3-9 Temmuz) 3:13
    Beyazperde'de Bu Hafta! (3-9 Temmuz)
    1.447 gösterim
    Öneriler

    Son Haberler

    Vizyondaki Filmler!
    Haberler - Özel Dosyalar
    2 Temmuz 2015 Perşembe
    Simon Pegg'in Başı Belada!
    Haberler - Fotoğraf & Videolar
    Kill Me Three Times filminden ilk fragman görücüye çıktı!
    20 Aralık 2014 Cumartesi
    Simon Pegg Afişe Oldu!
    Haberler - Fotoğraf & Videolar
    Kill Me Three Times filminden hareketli poster yayınlandı!
    31 Ağustos 2014 Pazar

    Oyuncular

    Simon Pegg
    Rolü : Charlie Wolfe
    Steve Le Marquand
    Rolü : Sam
    Alice Braga
    Rolü : Alice Taylor
    Teresa Palmer
    Rolü : Lucy Webb

    İzleyici eleştirisi

    Delal A.
    Delal A.

    1 değerlendirme Takip Et!

    0,5
    12 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
    ya hayatımda böyle saçma bi film izlemedim. dün sevdiğim çocukla gittim, artık nasıl sıkıldıysa uyudu filmde. sevgililer falan gitmesin ayrılırlar kesin ve net.

    Fotoğraflar

    Bunları Biliyor musunuz?

    Çekim Mekânları

    Avustralyalı yapımcı Tania Chambers, filmin karablık ve tekinsiz atmosferini destekleyecek biçimde çekimlerin de Avustralya civarlarında yapılmasını uygun bulmuş. Çekimler için Avustralya'nın batısındaki mekânlar ilham verici olmuş. Filmin neredeyse tamamen dış mekânlarda, Avustralya coğrafyasının başarılı bir biçimde filme entegre edilmesiyle seçilen fonlar baz alınarak çekilmiş.

    Yapım Hakkında

    Oyuncuların neredeyse tamamı aksiyon sahnelerinde bizzat kendileri yer almak istemişler. Çekimler sırasında hamile olan Teresa Palmer bile pek çok sahnede dublör kullanmamak için çaba sarfetmiş. Çatışmalar, araba kovalamacaları, kazalar, patlamalar, yangınlar ve birçok aksiyon sahnesi mümkün olduğunca organik bir biçimde yapımda yer almış. Özellikle arabaların daha önce uçurumlardan yuvarlanması pek çok defa tekrarlanmış. Bu aksiyon sahneleri her Devamını oku

    Yönetmen Hakkında

    Kriv Stenders, ilk olarak uper 8 ve 16mm formatında pek çok film çekerek yönetmenliğe merak sarmış. 1986 yılında Avusturalya Film, TV ve Radyo giren Sanders 1989 yılında mezun olmuş. Öğrencilik hayatı boyunca “The Silent Scream”, “Telegram for Mrs Edwards” ve “Horrible Man 3” gibi filmler çekmiş ve bu yapımlar sayesinde pek çok festivale katılmış. 1989 yılında okulunun bitirme tezi olan filmi “Horrible Man” ile Münih Uluslararası Film Okulu Festi Devamını oku

    Teknik bilgiler

    Ülke ABD, Avustralya
    Dağıtımcı Pinema
    Yapım yılı 2014
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar 3 başlık
    Bütçe -
    Dil İngilizce
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2014, En iyi film: Aksiyon, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2014.

    Yorumlar

    Back to Top