cevdet C.
26 Ocak 2016 tarihinde eklendi
Hakkaten acayip uzun diyaloglar, yani karakterleri derinlemesine tanımak için okadar goy goyu dinleyemedim kaldıki tanısam ne olacak aynı eve mi çıkıcaz, alt tarafı film izliyoruz . Çok konuştular, içim şişti goy goydan, dayanamayıp çıktım. Buda benim sığ yorumumdur :)
Tarantino'nun bence en kötü filmiydi. Django Unchained'ten sonra beni ciddi hayal kırıklığına uğrattı. Umarım Kill Bill 3'te bu hayal kırıklığını unutturabilir.
Bu filmin yüksek puanı hak etmediği görüşündeyim. Çünkü buna yüksek puan vermek, dolu dolu senaryosu ve hikayesi olan Zincirsiz gibi efsane filme hakaret olur. Çok fazla gereksiz uzatılmış sahneler vardı, uzatılan sahneler beklentileri yükseltiyor ancak beklentileri filmin sonu karşılamıyor. Günümüze bakarsak filmin kalitesi kurgusu çok sönük kalmış, senaryosu da beklentinin altında vasat.