Ferhat Ö.
19 Mayıs 2016 tarihinde eklendi
X-Men Serisinin etkileyici bir filmiyle daha karşı karşıyayız, film senaryosundan çok görsel efektleri ve heyecan uyandiran sahnelerle göz doldurdu. X-Men in bir önceki filmi olan Geçmiş Günler Gelecek'le kıyaslarsak senaryo ve olay akışı açısından yanından bile geçemez ama aksiyon sahneleri gerçekten etkileyiciydi, Filmden önce beklediğim Jean'in ön plana çıkması beklentim boşa çıkmadığı için mutluyum ayrıca, Ayrica Gerçek bir x-men takipçisiyseniz filmin sonunu beklemeniz gerekir, ne yazikki salonda benle birlikte sadece 2 kişi kaldı,10 üzerinden 10 olmasada 10 üzerinden 9.5 u hakeden bir yapım olmuş, umarım burada bitmez bu macera
İlk 2 filmi izledikten sonra izleyince bu filmi ikinci filmin senaryo başarısının gerisinde kaldığı aşikar ancak ilk serideki mutantların gençkikleri başarılı bir şekilde işlenmiş kötülük ve iç çatışmalar yeterince daha çok hissettirilebilirdi tüm bunlara rağmen iyiki izlemişim hissine kapılmamak elde değil.
Filmi izlemeden tam puan veriyorum resmen. Çünkü 19 Şubat günün vizyone giren bir türk filmi olan Osman Pazarlama berbat ötesi idi resmen Şahan'a beddua ettim 15 lira için bizim insanlarımız yapımıyorlar sinemayı.
Film ile ilgili hiç bir şey bilmiyordum.hatta x menin takım ismi olduğunu bile.kaptan amerikaya gitmeyi düşünürken giden arkadaşlarımdan aldığım yorumlar sonucunda kendimi xmen filminde buldum.filme wolwerineyi görmek için girdiğim doğrudur,daha öncede hiç bir filmini izlemediğimde doğrudur.ama film tek kelime ile M U H T E Ş E M.Harika.Son zamanlarda izlediğim en iyi film.cidden çok beğendim gözümü bir an ayıramadım filmden.grafikler olsun oyunculuklar olsun çok iyiydi,senaryo bakımından da çok zengin,akıcıydı.filmi izlerken sıkılmıyıcağınızı iddia ediyorum.filme benim gibi wolwerineyi izlemek için gidiyorsanız gitmeyin,çok az öz vve iyi bir sahnesi var.o beni tatmin etmeye yetti sizi bilemem,5/4,5 vermemin nedeni wolwerineyi son sahnede çok görmek istememdi.yinede bu film olmuş.
En iyi X-Men filmi Bryan Singer bu filmde tüm mağfiretleribi göstermiş Avengers taki Quiksilverın saçma ölümünü çok iyi unutturdu ama beyinlere harika bir film kazıdı açıkçası Civi War'dan daha iyiydi senaryosu olsun görselleri tam anlamıyla baş yapıt idi ben çok beğendim hele Jean güç nedir herkese gösterdi izlerken hep tüylerim diken diken oldu serinin devam filmini sabırsızlıkla bekliyorum ve KESİNLİKLE izlemenizi öneriyorum.
SADECE MUHTESEMINDE ÖTESİNDE BIR FILM YAPILMIŞ.... Diyeceğim o ki kesinlikle ve kesinlikleee izleyin emin olun filmden çıkınca içinizde farklı bir güç hissedecekainiz... okadar etkileyici ve muhteşem.. SAKIN KAÇIRMAYIN BEN BIR DAHA GIDICEM SINEMASINA BIR DAHA IZLEMEK ISTIYORUM.. TEBRIKLER , X MEN AİLESI...
wolverine yok diye sıkılırız filan demeyin gerçekten özellikle civil war dan sonra mükemmel bi film olduğunu anlayabiliriz. Ayrıca özellikle sadece quicksilver kahramının sahnesi için bile izlenebileek bi film