Doğu Ekspresinde Cinayet
3,7

martinscorsese
martinscorsese

18 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Filmin kadrosu çok iyi, ama bir tek o iyi. Klasik romanın finalini ufak bir değişiklikle uyarlamışlar. 1974 versiyonu daha iyi ama romanın yerini hiç biri tutmaz.
pembeoje
pembeoje

1 Şubat 2018 tarihinde eklendi
kitabı çok güzeldi.. ama filmi için malesef aynı şeyi söyleyemeyeceğim.. bunu izleyeceğinize açın kitabını okuyun daha iyi..
Darth Vader
Darth Vader

14 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Ortalama bir hafiye filmi. Eğlence olsun diye izlenebilir. Türüne kattığı bir özellik yok. Ünlü oyuncuların bu tür kısa ve etkisiz roller üstlenmesi kendileri açısından olumsuz olsa gerek. Filmi sürpriz sonlu ve heyecanlı yapması için senaryo zorlanmış. Hafiyenin bilinmesi mümkün olmayan bilgileri sadece mantık yürüterek bulması aslında gülünç. Mesela keskin nişancı olduğunu söyleyen birinin kolay hedefi ıskalaması nedeni ile aslında hedefi vurmak istemediği gerçeğine şak diye ulaşıyor ama yalan söyleyip aslında keskin nişancı olmayabileceği gibi başka bir basit ihtimali düşünmüyor. ama başka kişilerin yalanlarını şak diye yakalıyor. Hafiyenin Neyin yalan neyin gerçek olduğunu nasıl anladığını hiç sorgulamadan bizde senaryo gereği kabul ediyoruz ve eğlenerek filmi izliyoruz. Sözde sürpriz Sonu ise zorlamalı senaryo gereği aslında hemen tahmin edilebilir. spoiler:
tosun_pasa
tosun_pasa

23 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Romanı çok severim. O nedenle beklentim büyük olabilir. Kadro çok iyi ama o nedenle çok da umutla başladım filme ama pek beğenmedim. Belki romanı okumamış olanlar belki beğenebilir.
Mustafa Ö.
Mustafa Ö.

30 Ocak 2018 tarihinde eklendi
ben niye bu kadar abartilan film oldugunu anlaymadim kesinlikle vasat bir film tavsiye etmiyorum yani sherlock holmes ozentisi bir sey keske sherleck holmes un bir kitabinde bakip oyle yapsalarmis daha iyi olurmus