Halid P.
24 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Sürprizlerle dolu çok güzel bir roman okuyor havası aldım filmden.Filmin 1 saat 30 dakikasına gelince filmi durdurduk ve katilin kim olabileceği konusunda tahminlerde bulunduk fakat sonunda hepimiz şaşkınlığa uğradık. Çok güzel vakit geçirdik. Sizde imkanınız varsa filmi bir kaç kişi izleyin aldığınız tat artacaktır.
Filmin sonunu kestiremiyor iseniz o film çok güzel ve izlenmeye değer bir filmdir Nitekimde öyle oldu gerek oyuncu performansları gerek istanbul sahneleri filmi izlemeye daha değerli kılıyor
Film çok kaliteliydi. Baştan sona kadar heycanla ne olduğunu anlamaya çalışıyorsunuz. Tamam kardeşim Türk filmlerini izleyelim milliyetçi olalım ama şu film gibi bir film yapamıyoruz. Sadece trende geçiyor amaaan diyenler çok yanılır. Film sürükleyici ve akıcı. Şiddetle tavsiye ederim. Senaryo öyle iyi ki her an fikriniz değişiyor. Beyniniz yanıyor.