Göz
3,3

hazalocakk
hazalocakk

1 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Gerile gerile bir hal oldum,çok güzel bi film arkadaşlarımla izlemiştik,herkese tavsiye ederim kesinlikle izleyin.Senaryosunu da unutmayalım çok iyi yazılmış.
Cansu K.
Cansu K.

26 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Farklı konusuyla gerçekten beğenimi kazandığını söyleyerek başlamak istiyorum. Öncelikle gerilim-korku filmleri kategorisinde karşılaştığımız "exorcism" gibi ancak "1408" filmini de andırıyor. yani bu iki filmin birleşmesi diyebiliriz. bu harmanlama işi benim hoşuma gitti doğrusu. film arasında "aslında ben burada değil de moron gibi koltukta mı oturuyorum" diye aklıma geldi doğrusu. filmin akışı yani giriş-gelişme-sonuç standart. oyunculuklar, efektler, senaryo gayet iyi. aklıma takılan tek şey aynanın yok edilme planı, yani filmin ana teması. biraz gereksiz gibi gelebilir bazılarına. çünkü filmin başında aynayı gayet tehlikesiz şekilde alıp sırf aynada doğaüstü güçler olduğunu ispat etmek için olayın geçtiği eve sokmak kimilerine aptalca gelebilir. yani ben olsam intikam için o aynayı aldığım gibi kırmaya çalışırdım. siz de böyle diyebilirsiniz film bittikten sonra. ama dediğim gibi bu bir tercih meselesi. bu yönüyle filmi beğenmeyenler olabilir.
Abdullah_balcn
Abdullah_balcn

9 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Bir korku sever olarak favori korku filmlerinden birisi budur,korku severlerin kaçırmaması gerektiğini düşünüyorum.Gerilini,korkusu gayet iyiydi ve finalini çok beğendim.